10 jul 12 Des del club hem col·laborat amb l'Open contra l'Escleròsi múltiple.

Nova edició de l'Open per l'esclerosi múltiple organitzat pel Cornellà. Com sempre el Cànic ha portat representants on aquest cop eren majoria els debutants respecte dels ja iniciats: Kenia, Nuca, Hollie, Martina i Noah acompanyaven en Samy i en Drac.

201207_Esclerosi_ElenaLa prova, com és tradicional, va començar ben entrada la tarda, passades les 7 i acabàvem a mitja nit, como no podia ser de cap altra manera. En Jordi s'encarregava de les categories extremes (Noah en mini i Samy en estàndar) mentre que la resta féiem un "pack" que anava a petar a la categoria midi.

Bon agility de la Kenia, pista ràpida, algun problemilla amb el túnel de lona però conducció força seguida i sense gaire entrebancs. La Nuca va sortir excitadíssima i va fer la pista donant més voltes que un molí: això de sortir del club és tot un repte!.

La Holly va fer una bona pista d'agility, tot i que en la pasarel·la va decidir anar a saludar el jutge quan era just al mig, i en el jumping ens va demostrar que no té por dels túnels: s'hi va ficar quan tocava i quan no, també! La Martina, per contra, va fer dos recorreguts més equilibrats, tot i que va tenir algun problema en l'entrada dels túnels.

En resum, bona estrena dels debutants amb uns slaloms increibles: vistos-i-no vistos (més aviat no vistos)!

En Drac va treure en Xavier a fer pista i, com que es va oblidar de donar-li els consells necessaris, es van eliminar a la pista d'agility. Un cop alliçonat convenientment, en Xavier ho va fer millor al jumping i van poder acabar la pista sense penalització.

En Jordi va deixar ben alt el pavelló del Cànic amb dues pistes a zero del Samy i molt bona conducció de la Noah, tot i eliminar-se en les dues pistes (també amb un slalom de vist-i-no vist). En Jordi té la gran habilitat de demostrar que és possible fer canvis "cecs" fins i tot quan el gos està en quiet. És un crack!

En definitiva, competició relaxada, bon ambient, poca pressa en acabar i enguany samaterra morada: semblàvem tots de l'Horta Nord. A més dels que van competir cal agrair la col·laboració dels que van participar des de la "fila zero":  en Qumba, la Vilma, la Nit i l'Ela.

Xavier i Drac


FaLang translation system by Faboba