5 jun 12 Dissabte, reinici de la temporada amb bones pistes de la Vilma i podi d'en Samy

Després de dos caps de setmana molt intensos, amb la Copa Catalunya i el Campionat d'Espanya, ja anava tocant tornar a la normalitat de les competicions. Dissabte va ser el Club d'Agility Maresme l'encarregat de fer-nos tornar a tocar de peus a terra.

201206_Maresme_Podi_Samy201206_Maresme_Podi_VilmaAmb una calor pràcticament inaguantable, van començar, com és costum, amb els competidors de grau I, on hi teníem en representació del club la Laura i l'Sky i el Josep i la Vilma. Gossos i guies van donar la talla i no van defallir amb les altes temperatures.

Les pistes plantejades pel jutge eren força circulars i no representaven gaire dificultat. La Laura va aprofitar per treballar-hi les zones, amb les conseqüents eliminacions, i en una d'elles la Vilma va quedar, només a 2 segons del temps establert per a no penalitzar.

En Josep i la Vilma cada cop son més a prop d'aconseguir un dels punts tan preuats! Tot i que hem de dir que el dia que ho aconsegueixi, la meitat de mèrit serà del públic que, incansable, l'anima des del primer al darrer dels obstacles, fins i tot fent l'onada.

Tot i no aconseguir acabar sense penalitzacions, un cop més, va pujar al podi en segona posició.

201206_Maresme_RunnyTot seguit i sense que les temperatures baixessin gairebé gens, va ser el torn de grau II amb el Samy, la Taca, la Chula, el Rufo i el retorn del Runny, ja que, per fi, el Xavier s'ha decidit a tornar a competir després d'una aturada. A continuació van competir els representants de Grau III, entre els que hi havia el Drac, el Cookie i la Nit.

Amb pistes ràpides i de grans esprins, vàrem poder veure bones conduccions, molta rapidesa, boníssimes zones de contacte, algun que altre pal caigut i entrades de l'slàlom que es resistien una mica.

Tot plegat va acabar al voltant de les 10 del vespre, però amb un to verd en el podi, doncs en Samy va tenir el reconeixement que es mereixien els recorreguts efectuats i va quedar en 3r lloc.

201206_Maresme_GrupAixí doncs, una llarga tarda de calor va acabar amb 2 podis del club i amb un merescut descans, ja que l'endemà al matí, la gran majoria hi havien de tornar a ser.

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba