22 mai 12 En Jordi i la Gamma han guanyat el Campionat de Catalunya en midi i l'Elisenda i en Drac han estat tercers. Això complementa el segon lloc d'en Cesar i la Tina en la lliga catalana i fa evident la nostra força en aquesta categoria.

201205_Catalunya_Podi_Gamma_Drac El reconeixement pel Campionat de Catalunya estava previst a les vuit del matí i el cert és que ho veiem molt negre. No perque haguéssim hagut de matinar una mica o per que ens preocupés la competició (que també), sino per que el dia estava realment molt negre i una pluja constant feia que correr sobre la gespa de l'estadi Lluis Serrahima fos força més "interessant". Vàrem reconeixer la pista sota la pluja però, sortosament, la seva intensitat va anar baixant i bo i alguns episodis, varem aconseguir fer els recorreguts sense que ens plogués (massa) en un matí en que els canvis de temps van ser constants i radicals.

Al igual que en el trofeu per equips, la prova va començar pel recorregut de jumping, sense zones de contacte. El jutge britànic, que trobava el clima d'allò més normal i a qui ja coneixiem de les competicions que hem fet a Anglaterra, va plantejar un recorregut de jumping molt "maco". Obert, amb exigència tècnica però espai per evolucionar i permetent que els guies desenvolupessin tot allò que sabien fer.

201205_Catalunya_Nit201205_Catalunya_Rufo Els nostres representants varen superar el circuit sense patir cap eliminació però cal destacar alguns recorreguts. La Montse i la Nit van fer un jumping espectacular, molt ràpid i encadenant amb fluidessa tots els obstàcles, sense cap gir ni desviament innecesaris i completant aquest recorregut en segon lloc entre els gossos de mida petita.

Entre el gossos de mida mitjana, en Jordi i la Gamma van fer un recorregut excepcional amb una conducció molt tècnica i efectiva que va li va permetre quedar en segon lloc, a dues dècimes del primer lloc que ocupava, la Menta, una gossa molt ràpida i amb una gran experiència en competicions d'alt nivell. L'Elisenda i en Drac també van completar el recorregut sense penalitzar en cap obstàcle el que els deixava ben posicionats de cara a la segona mànega.

201205_Catalunya_Gamma201205_Catalunya_DracEl segon recorregut, l'agility, també tenia punts de control i exigència, potser el més destacat era un gir que calia prendre després de la pasarel·la que tenia al davant un eslàlom que no calia fer. També tots els nostres representants van finalitzar-lo correctament i això ja diu molt del nostre nivell.

En Drac va fer aquest segon recorregut sense penalitzar i això li garantia un bon lloc final, ja que alguns dels gossos que el precedien van penalitzar. Varem haver d'esperar fins al final de la jornada per tal que la Gamma, que estava en zel, fes el seu segon recorregut. Quan van sortir, en Jordi ja savia que el gos que el precedia havia penalitzat i va completar el recorregut sense penalitzar i amb molt bon ritme. Això li va valdre emportar-se el Campionat de Catalunya. Tal com va dir un destacat competidor quan el va felicitar: és el primer títol de la Gamma. Esperem que tingui raó.

201205_Catalunya_Podi_Tina201205_Catalunya_TinaA banda de disputar-se la Copa de Catalunya, aquesta trobada dels millors agilitistes era també el lloc on s'han lliurat els trofeus de la lliga catalana d'agility en la que en Rufo va quedar al final en quarta posició, ben a prop del podi i en Cesar i la Tina van classificar-se en segon lloc en la seva categoria.

Va ser, per tant, una jornada productiva des del punt de vista competiu i força agradable pel contacte amb altres participants, els recorreguts i la nostra execució dels mateixos ... al final fins i tot el temps va millorar i els núvols negres que van acompanyar-nos tot el dia no van acabar de descarregar.

En201205_Catalunya_grup_diumengehorabona a tots per les bones actuacions: a en Rufo per la bona conducció que va aplicar en tots els recorreguts, a la Nit pel jumping que recordarem molt de temps, a la Tina pel seu segon lloc a la lliga, a en Drac pel podi al Campionat, a centéssimes del segon lloc i a en Jordi per guanyar el Campionat. Agraïm a més la visita dels que varen venir a animar-nos en el Campionat. L'any vinent mirarem de fer-ho encara millor.


FaLang translation system by Faboba