21 mai 12 L'equip Cànic de mini i midi classificat en tercer lloc a la copa de Catalunya 

201205_Catalunya_Podi_EquipDissabte a la tarda es va disputar a l'estadi Lluis Serrahima de Barcelona, la copa de Catalunya per equips. Nosaltres hi participavem amb un equip de categoria mini-midi i amb un de gossos de mida gran. La prova va començar per una prova de jumping, mantenint així el màxim interés per la segona mànega d'agility, més exigent.

201205_Catalunya_SamyEn categoria estàndar només teniem un representant donat que l'Aida, que també hi podia ser, porta una temporada a Irlanda. En Jordi i en Samy, però, van fer el seu paper completant la primera mànega amb una qualificació d'excel·lent bo i que en la segona va sortir una mica menys centrat. Així doncs, hem tingut per primer cop representació en l'equip estàndar, l'any vinent segur que tindrem una representació més amplia.

201205_Catalunya_grup_dissabteEn mini-midi si que teniem una representació completa i, de fet, no tots els gossos seleccionats han pogut fer part de l'equip. Dels quatre participants de l'equip puntuaven els tres millors qualificats. En el nostre cas tots ells, en Rufo, la Nit, la Tina i la Gamma van completar el primer recorregut sense eliminar-se i així es van poder seleccionar els tres millors resultats. Després de la primera mànega varem acumular dues penalitzacions en els recorreguts i una mica de penalització per temps, quedant classificats en quart lloc.

Calia per tant completar la segona mànega sense eliminar-se per tal de tenir opcions a pujar en la classificació final. Bo i alguna penalització, sobre tot en la pasarel·la, tots quatre van finalitzar el seu recorregut sense eliminar-se. Com en un dels equips que havia quedat per davant nostre en la primera mànega van eliminar-se dos dels seus components, al final varem quedar en les places de podi.


FaLang translation system by Faboba