17 mai 12 Darrera prova de la lliga de la Federació catalana amb podi de la Vilma. Després d'una bona temporada en Divisió d'Honor en José i en Rufo es queden només a dos punts del podi final.

201205_Selva_VilmaSi la setmana passada ens vam aixecar aviat, aquest diumenge ens hem superat. A les 8 començava el reconeixement de pista al Club Caní La Selva, a Santa Coloma de Farners. No cal que us digui a l'hora que va sonar el despertador! I en diumenge!! Però com sempre diem: "I amb molt de gust".

Era la darrera prova de la lliga de la Federació Catalana d'Agility i, potser per això, no hi eren tots els competidors que habitualment recorren tot Catalunya per anar a rascar aquells punts que, a final de temporada, ens permeten participar en la Copa Catalunya, que es realitzarà aquest proper cap de setmana.

Van començar per Divisió d'Honor, on hi havia l'Elisenda amb en Drac, els quals van tenir la sort de no haver de matinar tant, doncs ja hi eren des de dissabte, el Jose amb en Rufo i la Montse amb la Nit. Tots ells van realitzar una de les pistes molt bé, però l'altre es va resistir i van ser eliminats. De vegades les pistes fàcils, són les que es fallen, oi? Destacarem l'agility de la Nit, amb una molt bona passarel•la, com les que fa en l'entrenament.

Seguidament va ser el torn dels participants de la categoria d'Iniciació, on hi teníem, com sempre incansable, en Josep acompanyat per la Vilma, que es cansa una mica més sovint ;). Tot i la calor, gairebé no es va aturar en cap dels dos recorreguts i va tornar a pujar al podi, en segona posició. Llàstima que aquests podis no han fet que pugui passar de categoria. La temporada que bé ho tornaran a provar, amb més força, si és possible.

Així doncs, s'acaba una temporada, on hi ha hagut de tot una mica: fred, vent, calor, molts quilòmetres de carretera, turisme (poc), relacions humanes, relacions animals, bones sensacions, satisfaccions, rectificacions, ..... i així podríem acabar amb les paraules del diccionari, doncs és el que té l'agility, que és MOLT GRAN!!!

Salut i fins la propera temporada.

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba