25 abr 12 Sembla que estem en "racha" i el diumenge 22 d'abril vam tornar a tenir podis en totes les categories en la prova del club Educagility a Riudarenes.

201204_Educagility_Nit201204_Educagility_Gamma201204_Educagility_VilmaEl dia va començar amb els participants de Segona Divisió: en Sammy, la Tina i la Gamma. En Jordi i en Samy van fer una pista molt bona en el jumping però es van eliminar en un túnel quant gairebé s'havia acabat el recorregut. Després, en l'agility, no van tenir massa sort doncs en Samy va sortir amb massa empenta i va fer un refus al primer salt, desprès una falta a la pujada de la passarel•la i, com que ja havien complert, van fer la resta de la pista perfecta, superant punts on molts altres participants es van eliminar. Aquest equip va demostrar que eren especials i que si tocava fallar no ho farien on queia tothom, ells buscarien altres punts més interessants.

La Tina devia haver vist en Samy perquè en el jumping també va sortir amb massa empenta i va tenir un refús al primer obstacle. En l'agility, van eliminar-se en un punt on va caure molta gent; la passarel•la estava encarada cap a un túnel (que no s'havia de fer) i quan els gossos sortien de la passarel•la hi queien de cap. Tot i aquest eliminat, la Tina i en Cesar porten una gran temporada de Federació i tenen pràcticament assegurada la segona posició en el podi de la lliga catalana, tenen plaça per participar en individual a la Copa i son un equip fantàstic per la prova per equips de la Copa Catalunya.

La Gamma i en Jordi, van aconseguir el doble 0 que necessitaven per pujar a Divisió d'Honor, amb unes pistes molt maques, amb bons quiets i eslàloms perfectes. Van ser el millor equip de la prova (mini+midi+estandar) obtenint el podi en primera posició. Moltes felicitats! De segur que aquestes pistes van donar molta confiança als dos per afrontar les selectives d'aquest cap de setmana.

Tot seguit es va dur a terme la prova d'Iniciació on ens representava la Vilma, la qual va fer bones pistes amb dos refusos a l'agility i un refús en el jumping. Cada cop es veuen més els esforços del Josep i com la Vilma fa les pistes amb més ganes, això els va donar un podi en segona posició molt merescut. Enhorabona!

A Divisió d'Honor van participar la en Rufo, en Drac i la Nit. El jutge va plantejar-los pistes molt divertides: un jumping rebuscat i un agility de correr. En Rufo va fer doble 0 amb alguna penalització per temps i, tot i que no va aconseguir podi, si que va poder escurçar distàncies amb el gos que porta per davant a la lliga i pot passar de quart a tercer. Creiem que son un equip que te moltes possibilitats d'aconseguir-ho en aquestes dues proves que queden. Ànim que ho podeu fer!

En Drac va fer un jumping a 0, tot i algun error de la guia, però va eliminar-se a l'agility per un error de conducció en un punt on ningú s'eliminava i havent passat els trossos més difícils de la pista -com en Samy- amb un toc d'originalitat.

La nota més alegre la van posar la Nit i la Montse que van dur a terme unes pistasses impressionants, fent el "baixa" a la passarel•la, amb un quiet quilomètric a l'agility i, sobretot, amb aquesta velocitat que sempre ens sorprendrà de les potetes de la Nit! Aquest parell van obtenir un doble 0 que les posava en el primer lloc del podi i això que aquesta era la primera vegada que n'aconseguien un a Divisió d'Honor o sigui que ho van fer per la porta gran. Felicitats a les dues!

Una jornada bastant rodona, on molts van aconseguir punts i podis, i altres hem vist algun punts que ens queda per retocar en la nostra conducció. Però, veient que els nostres equips cada cop son més i més fiables, si seguim treballant, nomès podem anar cap a munt!


FaLang translation system by Faboba