29 abr 12 Després de Campllong, pels més adictes, Vallgorguina

Diumenge a Vallgorguina érem molt menys representants que el dissabte a Campllong però el temps ha acompanyat molt més i varem poder gaudir d'un bon solet tot el matí i,al ser una prova amb pocs participants, a les 12:30 ja fèiem camí cap a casa.

201204_Vallgorguina_Drac201204_Vallgorguina_GammaA Grau II teníem la Taca que lluitava per aconseguir els tres dobles que li quedaven per formar l'equip al Campionat d'Espanya, però ha penalitzat dues vegades a l'agility perdent l'oportunitat d'aconseguir-ho en aquesta prova. Tot i això, en el jumping ha fet una pista a 0, molt maca, que semblava feta per ella. Enhorabona! Ara, toca o viatjar per aconseguir els punts o quedar-se a casa a treballar les bases. Sigui aquest any o el següent, la Taca ha treballat molt i els seu progressos han estat molt bons. No hi ha cap dubte que aquesta nova temporada seran una gran valor en l'equip del club.

A Grau III ens representaven la Gamma i en Drac els quals segueixen treballant per perfeccionar però cap dels dos ha tingut massa sort. La Gamma ha fallat l'eslàlom a les dues manegues però ha estat molt ràpida i ha fet bons quiets, i en Drac s'ha eliminat a l'agility per un error de conducció i ha comés una falta al jumping. Bo i això, la poca afluència de participants ha permès que tots dos estiguessin al podi: la Gamma segona i en Drac tercer.


FaLang translation system by Faboba