18 abr 12 La prova de Campllong va acabar amb pluja i amb podis del Cànic

201204_Campllong_Dana201204_Campllong_podi_Vilma201204_Campllong_podi_Kyra No es estrany que plogui a Campllong, l'abril te aquestes coses. Aquest cop a primera hora de la tarda la cosa pintava bé, amb un agradable solet però va acabar amb trons i un xàfec de por que va provocar més d'una relliscada tant dels gossos com dels seus guies. L'ambient de la Fira afegit a la pluja no afavoria que els gossos estiguéssin centrats en el recorregut. Alguns ho varen acusar més i altres ho van superar millor com en Samy que va encadenar un agility una mica dispers amb un super jumping ràpid i efectiu.

201204_Campllong_podi_CockieEls participants de grau I ens van deixar en bon lloc. En David i la Kyra van aconseguir un dels punts que els calen per pujar de categoria i va quedar segon al podi final mentre que en Josep, perseverant com sempre, va completar el recorreguts amb la Vilma. La seva constància va donant, poc a poc, fruïts, quedant al final primer entre els gossos petits i mitjans.

En grau II va quedar clar que en Toni no necessita haver dormit per fer unes pistes excepcionals: sense errors i en temps comparables als dels millors gossos de grau III. Evidentment es va endur el primer lloc. Per altra banda, varem poder constatar com alguns guies, per exemple l'Elisenda i la Montse, estaven mirant d'incorporar a la seva conducció els moviments que varem aprendre en el seminari de la setmana anterior amb la Martina Klimesova per tal de millorar la seva conducció i ampliar la distància de treball amb el seu gos.

A més de l'interés per la competició, tots estavem pendents de l'Anna que encara tenia opcions de seleccionar-se amb la Taca pel Campionat d'Espanya si ho feia tot excepcionalment bé. Va complir en l'agility però va eliminar-se en el jumping. Si bé matemàticament encara podria aconseguir-ho possiblement haurem d'esperar a l'any vinent per veure aquest gos rater al Campionat d'Espanya. També varem trobar a faltar a en Xavier i en Runny, a veure si poden tornar a competir aviat

201204_Campllong_podi_Chula201204_Campllong_podi_DracEn grau III en Jordi va seguir depurant la seva conducció a base de repetir el que no li agradava prou, les dues darreres selectives per Campionat del Mon son a final de mes i li cal estar preparat al màxim. Bo i això estavem ben representats en la màxima categoria: l'Elisenda amb en Drac i l'Isma amb la Chula van fer tots els recorreguts impecables i van quedar en segon i tercer lloc del podi conjunt de mini i midi.

Al final de la prova va tenir lloc el tradicional sopar que la organització ofereix als participants que aquest cop es va anticipar en consideració a l'aigua que portàvem acumulada. Varem passar una bona estona i ens varem fer un tip de riure amb anècdotes de l'agility i de la vida personal dels que hi eren.

Tot plegat una bona jornada que mes d'un participant ha recordat, a més dels resultats i la bona estona, per un cert mal de coll i costipat durant un parell de dies.

L'any vinent hi tornarem!

Equip de redacció: Anna, Elisenda, Neus i Josep


FaLang translation system by Faboba