8 abr 12 En Cesar i la Tina segueixen fent bones actuacions i consoliden el segon lloc a la classificació individual.

201204_Cornella_Podi_TinaDiumenge passat, als participants de segona divisió els va tocar matinar d’allò més, doncs a les 8 del matí començava el reconeixement de la primera pista a les instal·lacions de Cornellà. Tot i la fresca (i la mandra), els nostres representants del club no hi van faltar, competint en categoria estàndard l’Aida amb la Kira i en Jordi amb en Samy, i a midi en César amb la Tina.

201204_Cornella_GrupEl jutge va proposar unes pistes d’allò més completes. A l’agility, un balancí posat amb una mica de mala idea va fer que en Samy s’eliminés, tot i que val a dir que en Jordi no el va ajudar massa amb el moviment del cos que li deia una cosa, mentre que ell n’hi cridava una altra. L’Aida amb la Kira va fer un recorregut molt bo, tot i que van perdre força temps assegurant les zones. En César i la Tina van fer un recorregut perfecte i molt ràpid, que els va fer marcar el millor temps en categoria mini – midi d’aquesta primera mànega.

El jumping tenia assegurades unes bones carreres, sobretot per als guies, que ens va tocar córrer al màxim. En Jordi va cometre un petit error al fer-li un canvi cec a en Samy en mig d’un salt doble, el que va fer que el gos es desorientés i anés cap a un altre obstacle. L’Aida i en César van repetir un recorregut impecable, que van donar el primer lloc en el podi pel César i la Tina.

La bona companyia i els bons resultats van fer que matinar no fos tant dur aquell diumenge.

Aida (Kira)

FaLang translation system by Faboba