25 mar 12 A Galicia s'han disputat dues proves selectives, la Gamma ha puntuat en una d'elles i la Fosca ha guanyat en grau II.

201203_Galicia_ElaS'ha d'estar una mica "tocat" per fer-se dos mil cinc-cents kilòmetres en un cap de setmana per anar a còrrer amb el gos, però d'aquests en tenim uns quants al club. La Montse amb la Nit, l'Elisenda amb en Drac i en Jordi amb la Gamma i, per acompanyar-los: la Fosca que va correr en grau II i l'Ela, l'Estrip i la Vilma que feien de cheer leaders se'n van anar cap a Vigo. S'hi disputaven la cinquena i sisena prova selectiva pel mundial de la República Checa i no es pot deixar passar cap opció.

Ja que feia el viatge, la Neus va aprofitar per presentar a l'Ela a l'exposició de morfologia que organitzava la Sociedade Canina Galega. Ja ens sembla bé, si no fos que per ser allà dissabte al matí calia que divendres arribessim a dormir a l'hotel. Ho vàrem aconseguir, ni que tècnicament a les tres del matí ja era -de fet- dissabte. Això si a l'endemà puntualment estàvem a la fira. La Neus ho va fer bé i van dir que l'Ela era guapa "excel·lent" -ves quin descobriment- i a la tarda va presentar-se a la final de gossos joves en la que cal reconeixer que, gràcies als consells de diversos companys, la seva tècnica de presentació de gossos ja havia millorat notablement respecte a la del matí.

201203_Galicia_FoscaDissabte al matí també es va disputar la prova de grau II i la Fosca va fer dues pistes molt maques i es va emportar el primer lloc, ves qui ho havia de dir a la seva edat! Cal reconeixer que en Josep va estar raonablement pendent del que feia la seva gossa i així va evitar la majoria de "despistes" potencials.

Dissabte a la tarda en Toni Lanzo jutjava la primera de les dues selectives i va començar per un jumping terriblement enrevessat que ben pocs participants van superar sense algun entrabanc, ni que, com en el cas de la Gamma, fos enmig d'un eslàlom quan ja havia superat la part més complicada del circuit.

L'agility era més senzill però tampoc varem tenir gaire sort: la Gamma va eliminar-se després d'una polèmica sobre el quiet a l'inici de la pista, a la Nit li va tocar sortir just quan uns nens s'entretenien fent petar globus i en Drac tampoc estava del tot centrat.

Diumenge la cosa va anar una mica millor. Bo i que en la primera mànega la Gamma va sortir-se de l'eslàlom, en Jordi la va corregir amb velocitat i encara va aconseguir entrar en el temps. Després va fer un segon recorregut espectacular i això va fer que puntúes en totes dues mànegues i recuperés algunes opcions de seleccionar-se sempre que faci actuacions excepcionals en les dues darreres proves que es disputaran d'aqui a un mes, una d'elles al nostre club. La Nit ha fet pistes molt ràpides i efectives però el cert és que li ha mancat una mica de sort. En Drac, en canvi, si que ha aconseguit puntúar en una de les dues mànegues.sumar alguns punts.

Caldrà veure que passa en les dues darreres selectives, ni que moltes places de la selecció ja estan força encaminades, encara podem fer-nos un espai si sabem jugar les nostres cartes en les darreres proves a casa.


FaLang translation system by Faboba