18 mar 12 En Toni amb en Coockie i en Josep amb la Fosca han aconseguit el punt que els mancàva pel Campionat d’Espanya individual.

201203_Neo_Gamma201203_Neo_FoscaDissabte en Toni i l’Anna (Taca) van acostar-se fins la prova que organitzava el club Neo de Reus cercant els punts que els manquen pel Campionat d’Espanya. En Toni va fer la mànega d’agility sense cap penalització -amb això ja en tenien prou per classificar-se- però, a més, va guanyar la mànega. Potser per això van sortir més relaxats a la segona mànega on van arriscar una mica intentant un canvi ceg darrrera la roda que no els va sortir tan bé com haurien desitjat. Bo i això van tornar ben contents per haver aconseguit el seu objectiu de classificar-se pel Campionat d’Espanya individual.

L’Anna va tenir problemes al enviar a la Taca per darrera d’un salt així que després va aprofitar per treballar les zones a conciència. Cal reconeixer que la Taca ha fet molt bones zones tot el cap de setmana. Després, en la mànega de jumping, ens van obsequiar amb un recorregut molt ràpid i efectiu.

201203_Neo_TacaDiumenge en Toni, amb la feina feta, ha pogut quedar-se a casa descansant i els que han acompanyat a l’Anna han estat en Josep amb la Fosca –cercant el darrer punt que li mancava- i en Jordi que anava a treballar amb la Gamma en l’entorn de competició.

En Josep i la Fosca s’han portat i han fet l’agility a zero, arrodonint-ho després amb un jumping sense faltes i pujant al que potser serà un dels darrers podis de la Fosca. En Jordi ha fet molt bones pistes i ha pogut treballar força bé els slaloms, les zones de contacte i l’espera a l’inici del recorregut. Al final fins i tot ha pujat al podi conjunt de mini i midi.

Al igual que en Toni dissabte, diumenge l'Anna també ha patit l’efecte d’un canvi ceg i quan la Taca ha sortit del túnel ha pogut triar un obstàcle que no era el que tocava. Això si, han fet pistes molt fluides, encadenant amb molta naturalitat els obstàcles i donant-se una bona distancia de treball. Cal reconeixer que ho están fent molt bé, a veure si les acompanya una mica la sort.


FaLang translation system by Faboba