17 març 12 Amb una mica de retard us donem noticia de les proves del darrer cap de setmana on en Cesar i la Tina van acabar primers en segona divisió.

201103_Fosca_TinaEn les instal•lacions del Club Agility Ciutat Comtal no s'acostumen a realitzar massa competicions, per tant aquest cap de setmana era una ocasió per poder experimentar la sensació de practicar l'agility entre una pista d'atletisme i un camp de futbol on podien sentir-se xiulets que no corresponien als del jutge de la prova i que podien despistar a algun gos o al seu guia.

Els participants de Divisió d'Honor: en José amb en Rufo, l'Elisenda amb en Drac i la Montse amb la Nit havien d'estar ben centrats en les pistes plantejades pel jutge que finalitzaven amb una recta que feia acabar amb l'alè de qualsevol. Van mantenir el control però alguna errada en un o altre recorregut, va impedir que cap d'ells pugués fer ambdues pistes a 0, tot i que en Drac va estar-hi ben aprop.

En segona divisió la Maria Lluïsa Molina va plantejar una pista molt interessant amb fins a nou entrades de túnel que va captar l'atenció de participants i public. En Cesar i la Tina van fer dos recorreguts excel·lents i això els va valdre el classificar-se en primer lloc sobre la suma de les dues mànegues. El cert és que en Cesar no ve a totes les competicions però darrerament quan ve es fa notar.

Montse (Nit) / Josep (Fosca)


FaLang translation system by Faboba