6 mar 12 Aquest darrer cap de setmana, l'Elisenda i en Drac han guanyat dissabte i han fet el tercer lloc diumenge. També han fet podi en Jordi amb la Gamma i en Toni que, amb en Coockie, ja està a tocar del Campionat d'Espanya.

201202_Vallgorguina_PodiIII_dissabteEn la prova del cap de setmana a Vallgorguina hem tingut alguns bons resultats, hem pogut treballar alguns aspectes i n'hem evidenciat alguns que cal millorar. Anem per pasos:

En grau I l'Sky ha fet bones pistes i la Laura ha aprofitat per mirar de consolidar en les proves una execució de les zones de contacte similar a la que ja te ara en els entrenaments.

La Dharma, que diumenge va venir acompanyada de la seva nova germana, la Sugar, ha fet alguna pista excel·lent bo i que en una, seguint les indicacions de la seva guia, s'descuidat un obstàcle.

Diumenge la Vilma ens va sorprendre a tots amb una execució molt ràpida que fins i tot va arribar a deixar descol·locat al seu propi guia. Ens ha agradat força aquesta Vilma!

201202_Vallgorguina_PodiIII_diumenge201202_Vallgorguina_PodiII_diumengeEntre els participants de grau II la sort ha estat variada. Els millors en Toni i en Coockie als que res atura i que bo i una desafortunada caiguda de la pasarel·la dissabte, diumenge han completat les dues pistes sense cap error, aconseguint un tercer lloc al podi conjunt de mini i midi i el penúltim agility que els manca per la selecció individual pel Campionat d'Espanya.

En Jordi i en Samy han fet pistes molt controlades bo i tenir mala sort en algun punt com els salts iniciats per darrera en el castell.

La Fosca ha fet bones pistes, però no prou, Només li manca un agility però va iniciar la pista de dissabte passant pel costat el primer salt i fent-la perfecta després i en la de diumenge ha fet un saltiró a la baixada de la pasarel·la. Hauran de viatjar una mica més per aconseguir aquest darrer agility sense cap falta.

En Runny ha fet un agility a zero, la part més dificil del doble excel·lent que l'ajudaria a quedar seleccionat per l'equip (ni calen dos). Disortadament en el jumping ha tingut algun problema en l'entrada al slalom i no ho ha pogut arrodonir. Ànim Xavi, encara queden opcions i comptem amb tu per l'equip!

201202_Vallgorguina_DracEn grau III l'Elisenda i en Drac ho han fet molt bé, guanyant la prova acumulada de mini i mini en la màxima categoria el dissabte i fent podi diumenge. Sens dubte son un valor molt segur pel nostre equip a Madrid.

En Jordi i la Gamma han seguit treballant l'espera a l'inici del recorregut-van bé però Deu n'hi do el que costa- i han patit la pressió acumulada per aquest exercici durant el seu recorregut, especialment al slalom. Bo i això dissabte van poder pujar al podi en tercer lloc, acompanyant així a l'Elisenda.

Diumenge també han participat en Rufo, la Nit i la Chula els que, en algun cas i aprofitant que ja estan seleccionats pel Campionat Nacional, han volgut experimentar en competició algun mecanisme o ampliar la distància a la que treballen normalment.

En resum un cap de setmana amb sort per alguns i menys per altres, amb un bon ambient i en que s'ha combinat l'agility amb altres esports com podreu veure en la foto final d'aquesta crònica.

201202_Vallgorguina_Cockie201202_Vallgorguina_Esports_Equip


FaLang translation system by Faboba