5 mar 12 L'Anna i la Taca han anat a Saragossa, han fet un punt per seleccionar-se pel Campionat d'Espanya per equips i els ha anat d'un pèl que no fan podi a l'acumulat de grau II i III

201112_Bascara_TacaAquest cap de setmana, a més de la prova que es celebrava a Vallgorguina, el Club d'Agility l'Almozara tambè organitzava la seva a les instal•lacions del Camping Ciudad de Zaragoza, i Taca i Ana van decidir viatjar fins allà per gaudir de l'allotjament gratuït, les pistes del jutge Gregori Conde i desquitar-se del fred, vent i neu que van patir fa tot just un mes a les mateixes instal•lacions.

Dissabte va ser un dia assoleiat on Taca va fer molt bon paper, com sempre rapidíssima tant a l'agility com al jumping, fent un doble excel•lent i quedant quarta a la classificació general mini-midi dels graus II i III. Una falta a la passarel•la li va recordar a la guia que no pot deixar de treballar les zones, que entrenant cada cop surten millor però que a l'hora de competir encara han de polir.

Diumenge va fer un dia típicament primaveral, amb la pluja i les erugues processionàries fent acte de presència. Donat que ens trobem en risc de sequera, no ens queixarem pas!, però a Taca no li acaba d'agradar aixó de mullar-se si no és ella qui ho escull, començant la pista abans d'hora, fent una falta de nou a la passarel•la, i un refús a l'últim salt. Encara podien optar a podi, però al jumping un salt despistat va fer que l'equip s'eliminès. No obstant, van acabar la pista quedant molt satisfetes del seu paper en aquesta prova.

Aquest equip va començar a Grau II a mitjans de desembre i els manquen tres punts per poder classificar-se per equips al Campionat d'España: els donarà temps a aconsseguir els punts necessaris? S'accepten apostes!!!

Anna (Taca)


FaLang translation system by Faboba