1 mar 12 Resultats irregulars en la prova del darrer cap de setmana, sort que en Cesar i la Tina ens van representar al calaix.

201202_Bugunya_CesarVallirana és una població del Baix Llobregat. En aquest municipi, i en mig d'un entorn natural, hi trobem el Club d'Agility Can Bugunyà. Diumenge varen tenir ocasió de conèixe'l un xic els competidors que s'hi van acostar per participar en la 14a prova de la FCAG. 

Amb una temperatura força agradable va començar el dia amb els participants d'iniciació, on tan sols hi teníem en Josep amb la Vilma, els quals es van repartir al 50% l'autoria de l'eliminació en les 2 pistes realitzades. Tots podem tenir un mal dia!!

Va anar passant el matí i amb ell va arribar una calor gairebé d'estiu, però era el torn dels participants de Divisió d'Honor, i res va fer aturar al Jose amb en Rufo, a l'Elisenda amb en Drac i a la Montse amb la Nit. Però hi ha dies que no tot surt com un ho té previst i això és el que va passar en alguns dels recorreguts: pals caiguts, sortides abans d'hora de l'eslàlom, voltes i més voltes davant d'un salt sense acabar de fer-lo ... En fí, que com sempre es diu: havien anat a passar-s'ho bé i això és el que van fer!!!

A final del matí va ser l'hora dels participants de Segona Divisió. Després d'hores d'espera, per fi en Jordi amb en Samy, l'Aida amb la Kira, en César amb la Tina i en Jordi amb la Gamma van córrer la primera pista. En aquesta, en Samy i la Kira es van eliminar per corregir les zones de contactes i la Gamma en un gir on en Jordi no va estar prou pendent. Sortosament, la Tina va fer una molt bona pista acabant amb una qualificació d'excel·lent.

En la segona mànega, la Gamma es va eliminar i en Samy i la Kira van fer unes bones pistes, tot i acabar amb alguna penalització. Sortosament la Tina va fer un molt bon jumping -bo i que en César va tenir un entrebanc amb el túnel- acabant amb una falta que li va fer més mal a ell que a ningú. Tot i això va aconseguir el 3r lloc en el podi Midi/mini salvant així la nostra representació als lloc d'honor.

Ja sabeu que, com sempre i gràcies a la col·laboració d'un ampli equip de gravació, edició i publicació, sempre teniu disponibles els videos dels nostres competidors al canal youtube del Cànic.

Montse (Nit) i Jordi (Gamma)


FaLang translation system by Faboba