21 feb 12 Coincidint amb el Carnestoltes, alguns membres del club han estat a Castelló mirant de classificar-se pel Campionat del Mon. La Nit ha fet un bon paper i està situada en un setè lloc provisional.

Mentre la gran majoria dels membres del Cànic participaven i/o col•laboraven en la prova del cap de setmana que celebrava el nostre club, amb Carnestoltes inclòs, una petita representació, no per petita menys important, va anar a competir en la doble prova Selectiva que es feia a la província de Castelló, per intentar sumar punts per classificar-se pel Campionat del Mon.

201202_Zampican_GrupEn aquest tipus de proves, res és regalat i tal com toca (o això diuen), les pistes proposades pels jutges no han de ser senzilles de realitzar, per tal de poder demostrar tot allò que guies i gossos han estat entrenant al llarg d'hores i hores. Però tots sabem que hi ha una gran diferència entre entrenar (a casa, repetint un i un altre cop allò que no acaba de sortir bé) i competir (en una pista desconeguda, amb els nervis afegits de la pressió ambiental, etc...).

L'Elisenda amb en Drac s'estrenaven en una Selectiva i van fer un bon paper, aconseguint els primers punts per, qui sap, poder classificar-se pel Campionat del Mon, per què no?

En Jordi amb la Gamma i la Montse amb la Nit, eren repetidors, però no per això estaven més "relaxats". En unes pistes on no es podia agafar gaire velocitat, degut als giros, retalls i d'altres "cabrioles", tots van haver de posar a provar la bona memòria per no descuidar-se cap tros del recorregut.

La Nit i la Montse van aconseguir afegir alguns punts als ja acumulats, gràcies a bons recorreguts, amb fantàstiques zones, tot i penalitzar amb una mica de temps en algun d'ells. La Gamma i el Jordi no van tenir gaire sort i els nervis els van jugar alguna mala passada.

Tots ells hauran de seguir treballant força per poder estar entre els millors. Ànims i fins la propera!!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba