14 feb 12 En Ricard i l'Aika guanyen en iniciació. Podis per la Vilma i la Tina.

201202_CanJane_NeuEl diumenge es va despertar blanc en gran part del Vallès, i no havia de ser menys a Valldoriolf on està situat el Club d'Agility Can Jané.

201202_CanJane_Vilma201202_CanJane_AikaSobre una pista enblanquinada, l'Aika i la Vilma, participants d'Iniciació, van fer unes grans pistes, amb rapidesa i precisió i, al finalitzar, van recollir els seus premis: el Ricard i l'Aika en primer lloc d'estandard i en Josep i la Vilma 3r en Mini.

Quan la temperatura havia pujat un pèl i el gel s'havia fos, va venir el torn dels participants de Divisió d'Honor. Debutaven en aquesta categoria la Nit amb la Montse i poden estar prou contentes, doncs amb un agility espectacular en les zones i un jumping amb un petit refús, van quedar molt bé en la classificació general de Midi/Mini. També bones pistes d'en Jose amb en Rufo i l'Elisenda amb en Drac, tot i que els pals caiguts van jugar alguna mala passada.

201202_CanJane_TinaA l'hora de dinar va ser el torn de Segona Divisió. L’Aida va fer dos recorreguts sense cap falta ni refús bo i que va invertir un temps en assegurar les zones de contacte, un punt en el que la Kira ha millorat molt i que segueix treballant. En Jordi i en Samy també van aprofitar per treballar les zones de contacte. Per altra banda, en Jordi i la Gamma estàven consolidant el quiet a l'entrada encara que això els comportés una eliminació. Sortosament encara quedava en Cesar que, gràcies a dos excel·lents recorreguts amb la Tina, va acabar segon al podi.

Montse (Nit) / Josep (Fosca)


FaLang translation system by Faboba