6 feb 12 Aquest cap de setmana, Taca i Ana van desafiar el fred siberià i van participar a la prova que el club L'Almozara va organitzar a les instal•lacions del "Camping Ciudad de Zaragoza".

201201_Saragossa_EsculturaMalgrat el clima extrem que es va patir a tota la península, el nostre equip de Grau II Taca i Ana van anar a la prova de RSCE que organitzava el club L'Almozara i jutjava el Sr. Jose Luis Alvarez, que va proposar unes pistes que exigien un bon domini del gos, plenes de rectes que acababen amb un salt que havia de realitzar-se en el sentit contrari a la marxa.

A la pista d'agility de dissabte, Taca i Ana van patir el vent Cierzo, propi d'aquelles terres, que s'afegia a les baixes temperatures. De tota manera, el que finalment els va entretenir va ser l'eslalom, on es van entrebancar, potser perquè hi havia dos pals seguits del mateix color, o potser simplement perquè estaven atabalades. Els segons perduts en aquest punt va fer que no poguèssin entrar en temps. Malgrat tot, es van refer i a la pista de jumping van demostrar que l'eslalom i les seves diferents formes d'enfrontar-lo no són cap problema, acabant nomès amb un refús i qualificació d'excel•lent.

Diumenge, la pluja va fer acte de presència durant la pista d'agility, però el nostre equip no es va acovardir i van fer una bona pista, també amb qual•lificació d'excel•lent, tot i un refús a l'entrada del túnel que li va recordar a la guia que no s'ha de donar res per fet. Al jumping, un intent de reconduïr a Taca davant la roda va acabar amb un eliminat.

Malgrat no fer podi cap dels dos dies, el nostre equip va resultar elegit al sorteig que es va fer d'un bungalow de 4 estrelles pel cap de setmana del 3 de març.

201201_Saragossa_AnaTaca va demostrar ser una gosseta tot terreny que, tot i tremolant de fred, va enfrontar les pistes amb la seva velocitat característica, i a la que nomès li cal que la seva guia no doni res per fet i l'indiqui amb claredat i rapidesa el recorregut a seguir.

Anna (Taca)

 


FaLang translation system by Faboba