31 gen 12 En Jordi i la Gamma guanyen la primera selectiva pel Campionat del Mon. La Montse també suma punts amb la Nit.

Aquest darrer cap de setmana s'han disputat a Madrid les dues primeres proves selectives pel Campionat del Mon 2012. Hi han participat en Jordi amb la Gamma, la Montse amb la Nit i l'Isma amb la Chula i els acompanyava, encara que per competir en grau II, la Fosca.

201201_Eslon_JordiEl primer recorregut que dissabte a la tarda va proposar en Mariano Correa, jutge de la prova, era força complicat. Hi havia un punt especialment crític on, per anar a buscar un salt una mica llunyà, el gos havia de passar entre un eslàlom que obligava a modificar la trajectoria del guia per evitar-lo i una passarel·la que en aquell moment no tocava fer. Aquest punt, afegit als altres que tenia el circuït, va donar posar problemes a més d'un participant i va provocar algunes conduccions molt possibilistes en que es tractava de superar com fos aquell punt. Bo i això molts dels participants van tenir problemes en aquell punt, acabant eliminats per que el gos va prendre un obstàcle que no tocava.

En Jordi i la Gamma sortien cap al final de la mànega i per molts dels assistents, que l'havien vist anar corregint en les competicions diversos aspectes de la conducció (el quiet a l'inici, la baixada de la pasarel·la, l'eslàlom...)  no despertaven un especial interés. En quan va començar el recorregut ja es va veure que la cosa anava de de bó: molt ràpid, amb l'estil eficaç d'en Jordi i una execució impecable de les zones va arribar al punt crític esmentat i el va superar amb normalitat i sense massa estridències. Això li va valdre situar-se en primer lloc en aquesta mànega i que en la segona la resta de competidors ja estiguéssin més pendents de la seva actuació. En el jumping va acabar en tercer lloc arrodonint així una actuació que el va portar a classificar-se en primer lloc en aquesta primera selectiva i a començar amb el millor peu aquest periode classificatori.

201201_Eslon_Jordi2La Montse i la Nit van estar entre els participants que van superar el punt crític i van completar la pista amb una espectacular execució de les zones de contacte, molt ràpida i sense eliminar-se i això els va valdre acumular punts en la classificació per l'equip de mini. En contrapartida l'Isma no va tenir tanta sort i la Chula, després d'una pista molt bona i evitar una eliminació al passar fregant la passarel·la sortint de l'eslàlom, va eliminar-se en l'esmentat punt crític com els va passar a ben bé la meitat dels participants en aquesta mànega.

201201_Eslon_Podi_midiDiumenge hi tornava a haver prova selectiva doncs el nou mètode de selecció les concentra per parelles en un cap de setmana. Aquest cop la Gamma no va tenir tanta sort: en la primera mànega es va acostar massa al primer pal i el va passar per sota i en la segona va sortir-se de l'eslàlom a mig fer-lo. Problemes de joventut que caldrà anar ajustant.

201201_Eslon_Chula201201_Eslon_NitLa Chula i la Nit tampoc van tenir molta sort, però no van desmereixer en absolut en una prova en que hi havia els millors competidors d'agility de tota Espanya. Ser-hi és una gran experiència i un pas més en la seva progressió esportiva. Cal seguir-hi treballant.

Pel que fa a en Josep i la Fosca, bo i no fer males pistes, petites errades de conducció els van allunyar dels recorreguts sense faltes que estàven cercant.

Com sempre podeu veure tots els videos de l'actuació dels nostres representants en aquesta interessant competició al Canal Youtube del club,

Si voleu saber més coses sobre la classificació per Campionat del Mon podeu consultar les normes i la classificació provisional en aquesta mateixa web.


FaLang translation system by Faboba