Hem actualitzat la informació sobre el seminari d'agility i motivació del gos que farà la Martina Klimešová per Setmana Santa (del 6 al 8 d'abril).

Novetats

  • Hem dividit en dos grups (matí i tarda) el seminari de fonaments i motivació donat l'alt nombre d'interessats. Demanarem a tots els inscrits si prefereixen fer el curs pel mati o la tarda i assignarem els grups per ordre de resposta (excepte en cas d'impossibilitat)
  • Ha finalitzat el periode preferent d'inscripció pels membres del Cànic. L'import del ingrés a compte es carregarà dins el rebut del proper mes
  • Totes les persones que no son del club i que s'han inscrit tenen plaça en el curs o cursos demanats. Contactarem amb ells i ja poden fer l'ingrés a compte
  • Encara queda alguna plaça per participar al curs de motivació i als dos d'agility (on acabarem de balancejar els grups en funció del nivell dels asistents). Si algú s'hi vol apuntar que segueixi el procediment d'inscripció: enviar un mail confirmant si hi ha lloc i, en cas afirmatiu, fer un ingrés a compte.

La Martina amb en Kiki

Estructura del seminari

Tal com indiquem a la seva biografia, la Martina és una gran conductora d'agility amb molts exits en aquest darrer any i anteriorment amb altres gossos. Però no (només) la convidem per que fa una conducció molt intensa, tècnica i efectiva. Coneix molt bé els gossos i ha aconseguit molt bons resultats amb gossos de diverses races, alguns d'ells fins i tot amb problemes inicials de comportament. Ens interessen també els exercicis que proposa per establir una bona relació i comunicació amb el nostre gos.

Per això farem una primera sessió en dos grups divendres al matí i a la tarda, centrada en el fonaments de la motivació i treball amb el nostre gos. Després també hi haurà dos grups de treball pel matí o la tarda el dissabte i diumenge amb assistents de nivells homogeni. La Martina recomana que els participants dels cursos d'agility de dissabte i diumenge assiteixin també com oients al curs de fonaments de divendres perque allà exposarà la base del seu mètode de treball i així s'agilitarà el treball posterior.

Tots els cursos seran amb anglès però hi haurà un servei de traducció per que no ens perdem cap matiç.

Curs 1: Fonaments i motivació del gos

Grup 1: divendres 6 d'abril de 9 a 13 hores (total 4 hores)
Grup 2: divendres 6 d'abril de 14:30 a 18:30 hores (total 4 hores)
Com a màxim 6 gossos, es pot assistir com oïent

Exercicis que es poden fer fins i tot amb cadells per establir les bases per entrenar en positiu. Es centra en l'establiment de la relació per ensenyar als gossos a aprendre i als guies a ensenyar. Es cerca l'equilibri entre potència i control per executar a la màxima velocitat possible mantenint un control total sobre la sortida, els contactes o la resposta a les indicacions del guia.

CURS 2: Conducció en agility

Dissabte i diumenge 7 i 8 d'abril de 9 a 13 hores (total 8 hores)
Com a màxim 8 gossos, es pot assistir com oïent

Adreçat a competidors d'agility: tipus de canvis: per què? on? quan? habilitats de salt i girs, eslàlom, el seu mecanisme per treballar les zones de contacte... Podem ajustar el contingut en funció dels interessos dels assistents (que us demanarem).

CUrs 3: Conducció avançada en agility

Dissabte i diumenge 7 i 8 d'abril de 14:30 a 18:30 hores (total 8 hores)
Com a màxim 8 gossos, es pot assistir com oïent

Adreçat a competidors de grau III o grau II amb experiència. Amb un programa similar a l'anterior però amb més nivell d'exigència i també amb l'opció de personalitzar el contingut.

Preus

Curs Amb gos (*1) Sense gos (*2)
Motivació (4 hores) 50 € 30 €
Agility II (8 hores) 120 € 60 €
Agility III (8 hores) 120 € 60 €
Agility (II o III) + oient motivació
(4+8 hores) (*3)
140 € 80 €

  (*1) Màxim de 8 alumnes amb gos per curs
  (*2) Els alumnes sense gos poden també reconeixer els exercicis i fer preguntes
  (*3) La Martina recomana assistir com a oient al curs de motivació,
  hem fet un preu especial pels participants al seminari d'agility

 

Inscripció i pagament

La inscripció es formalitza enviant un mail a a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. Les plaçes s'assignaran per l'ordre de recepció dels mails i es formalitzaran amb un ingrés de 50€ si el preu del curs supera els 100€, de 30€ si supera els 50 i de 15€ en cas contrari al compte del club ("la Caixa" 2100-0416-57-0200164955). L'ingrés pot fer-se per transferència o per qualsevol caixer automàtic indicant sempre el nom del remitent. La resta del preu del curs haurà d'abonar-se abans del començament del curs. Hi ha, però, un periode prioritari d'inscripcio fins al 22 de gener pels membres del club d'agility Canic.

Com cal fer-ho llavors?

  1. Si sou del Cànic: confirmeu, enviant el mail esmentat, si us interessa algun curs. Tenim totes les places reservades fins al 22 de gener i l'ingrés a compte us l'inclourem en el rebut de febrer
  2. Si no sou del Cànic: envieu el mail indicant quin curs us interessa. Dilluns 23 us confirmarem si hi ha places disponibles i haureu de fer l'ingrés a compte en el termini de cinc dies per formalitzar la inscripció. En cas que algú no ho fes es passaria al següent interessat de la llista.
  3. A partir del 23 de gener: el procediment és comú: envieu un mail indicant quin curs voleu fer i, un cop us confirmem que hi ha plaça, heu de fer l'ingrés en el termini de tres dies durant el que us reservarem la plaça.

Si hi teniu cap dubte consulteu-nos-ho al mateix mail o per telèfon (937927655 / 607475945).

Curriculum de la Martina

La Martina ja va ser 4ª al Campionat del Mon del 2004 i 7ª al 2007 amb la Bara, una malinois. Aquest 2011 amb el seu mudi Kiki, de només tres anys, ha guanyat la mànega d'agility i ha esta segona en la de jumping de l'Open Europeu. Al Campionat del Mon ha quedat segona en el jumping i no va guanyar la final per tombar la darrera peça del salt de longitud en l'agility. Això si, va ser la més ràpida en la suma dels dos recorreguts.

La Martina, amb una intensa experiència esportiva en diverses disciplines, és veterinaria, encara que no exerceix perque s'ha centrat en l'educació canina. Ha escrit dos llibres sobre motivació en positiu i agility i ha impartit cursos a Bèlgica, Dinamarca, Italia, Eslovàquia i Canadà.

Creiem que tenir la Martina amb nosaltres és una molt bona oportunitat de millorar la nostra tècnica aconseguint més velocitat mantenint el control i de fer la comunicació amb el nostre gos més efectiva.


FaLang translation system by Faboba