25 gen 12 Llevar-se molt d'hora per pujar fins Castelló d'Empuries a competir requereix d'una voluntat considerable. Aquest cop, però, l'esforç va veure's compensat per tres podis i força bones actuacions, especialment la de la Montse i la Nit que, en guanyar la prova, poden promocionar a Divisió d'Honor.

Les competicions no s'aturen i diumenge va tocar anar fins a Castelló d'Empúries. Els que més van haver de matinar van ser els competidors d'iniciació: en Josep amb la Vilma, la qual no va tenir el dia massa inspirat; en Jordi amb la Gamma i en Jordi amb en Samy, els quals, tot i poder passar a Segona Divisió, volen aprofitar l'ocasió que els permet la Federació per mantenir-se en la categoria inicial i així poder perfeccionar alguna tècnica. Tots dos Jordis van obtenir molts bons resultats doncs van aconseguir els seus objectius, a més de quedar segons en els podis respectius.

En la categoria de Divisió d'Honor hi teníem en Jose amb en Rufo i l'Elisenda amb en Drac. Les pistes proposades pel jutge de la prova varen ser prou divertides, però no tot és diversió i es premia també la rapidesa. En aquesta ocasió l'Elisenda i en Drac varen quedar en 4t lloc.

Per la tarda, va ser el torn de Segona Divisió, on, en representació del club, tan sols hi teníem a la Montse amb la Nit, que portaven esperant el seu torn des de primera hora del matí. Però l'espera va obtenir recompensa, ja que dos recorreguts sense penalitzacions i amb la rapidesa que caracteritza a la Nit varen col·locar-les en el primer lloc del podi de les categories mini/midi i ara, a més, tenen l'opció de passar a Divisió d'Honor.

201201_Empuries_Gamma201201_Empuries_Samy201201_Empuries_NitBones sensacions en totes les categories i una experiència al sarró.

Montse (Nit)

Nota: com sempre teniu els videos de la prova al canal Youtube del club gràcies als companys que s'ho van combinant per gravar-los i publicar-los. Gràcies a tots i, en aquest cas, a la Montse.


FaLang translation system by Faboba