18 gen 12 En Jordi i en Samy, segons al podi, han completat la marca per promocionar de categoria. En Cesar ha estat primer amb la Tina.

201201_Baix_Podi_Tina201201_Baix_Podi_SamyDiumenge hi havia competició de la FCAG al Club d'Agility Baix Llobregat. Els competidors d'iniciació van haver de matinar i, tot i les temperatures gèlides, van fer un bon paper. Sobretot en Jordi amb el Samy que van aconseguir el doble punt que els faltava per passar a Segona Divisió, a més de pujar al podi en segon lloc.

La Vilma, en aquesta ocasió, tot i no fer els punts desitjats va quedar primera al podi, i com que el Josep va haver de marxar, la Montse el va substituir.

En Divisió d'Honor l'Elisenda amb en Drac i el Jose amb el Rufo, van fer molt bones pistes, tot i la dificultat dels recorreguts.

Ja per la tarda va començar la Segona Divisió, on hi teníem l'Aida amb la Kira, la Tina amb el César i la Montse amb la Nit. Tot i que el fred es va anar apoderant de l'ambient, això no va impedir que el César fes dos molt bons recorreguts i quedés el primer en el podi.

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba