11 Gen 12 En Toni i en Cockie ja son dins l'equip Cànic pel Campionat d'Espanya i en Runny s'hi va acostant

Diumenge, amb el fred que s'espera a La Selva un matí de gener, varem fer una nova competició puntuable pel Campionat d'Espanya.

201201_Selva_Podi_CockieAbans que res cal dir que, bo i la temperatura sota zero, els nostres representants en grau I van fer un paper molt digne. La Vilma va unes pistes ben ràpides però no va superar el túnel de lona que debía ser per ella com una paret de gel (ha de ser força impressionant). La Dharma també va fer bones pistes però en aquest cas no va anar prou ràpida al slalom.

201201_Selva_Coockie2En grau II, la noticia és el triomf indiscutible d'en Toni amb en Cockie, primer gos de mini i mini en la primera mànega i segon en el jumping (una centèssima de segon per darrera la Montse i la Nit) va endur-se el primer lloc sobre la classificació conjunta de mini i midi que, en cas d'integrar la classificació amb els gossos de mida gran, el deixaria en un meritori segon lloc absolut. Amb aquest resultat, aconsegueix la marca que li permet participar al Campionat d'Espanya per equips i fa un pas important cap a la seva selecció en individual.

201201_Selva_Grup

Encara queda lloc en els dos equips de quatre gossos petits i mitjans que com a màxim pot presentar el nostre club. Qui s'hi anima? De moment cal dir que en Runny i la Taca -dos dels possibles candidats- van fer el segon recorregut sense cap penalització.


FaLang translation system by Faboba