11 gen 12 En la prova del darrer dissabte a Santa Coloma de Farnés la Montse i la Nit van aconseguir el punt que els mancava per seleccionar-se pel Campionat d'Espanya, això els permet a més pujar a grau III de competició abans de l'inici de les proves selectives. En Xavi i en Runny van sumar un punt més per la classificació per equips.

201201_Selva_Podi_NitLa tarda de dissabte va donar força bons resultats als nostres competidors en grau II i III. Pel que fa als de categoria estàndar, en Jordi i en Samy van sumar un doble excel·lent (punt pel campionat d'Espanya per equips) i l'Aida va fer excel·lent en el seu segon recorregut. Ens manca però que algú més s'animi, que si no tenim tres gossos seleccionats no podrem fer equip en la categoria gran. On son la resta de competidors d'estàndar?

201201_Selva_XaviEn mini la Montse va aconseguir fer amb la Nit el darrer agility a zero que feia temps que perseguia i, es clar, ara que ja no calia va fer-ho amb un doble zero i pujant al podi, tal com cal. Ara ja te garantida la seva participació individual en el Campionat d'Espanya i a més te l'opció de pujar a grau III de competició abans de la primera de les proves selectives pel Campionat del Mon, competint així amb igualtat de condicions amb la resta d'aspirants. La nostra enhorabona!

Per altra banda en Xavi i en Runny van completar també els seus dos recorreguts sense cap error. Un punt més en el seu camí al Campionat d'Espanya. Xavi, tenim un forat per tu a l'equip, endavant!

En el seu debut en grau III en Jordi va fer un espectacular recorregut d'agility amb la Gamma, el més ràpid de la seva categoria i sense penalitzar. En el jumping però va tenir un incident a l'eslàlom i no va poder repetir-ho. Es va veient però com van consolidant etapes, per exemple consolidant més l'espera abans del primer obstàcle. Porta una bona feina, a veure si ho pot consolidar aviat.

201201_Selva_Nit201201_Selva_Runny2

 


FaLang translation system by Faboba