Buffet d’hivern 2011

Karaoke 2010Buffet 2010Pels que no hi heu participat mai, us fem un tastet de que va la cosa amb les cròniques d’edicions anteriors:

 

Aquest any anirem sobre segur: tornem a fer-ho a Can Planas a Vallgorguina on lloguem el menjador de la casa rural. Tornarem a fer l’excursió al dòlmen de Vallgorguina còmoda i d’un durada molt raonable i -obviament- repetirem el karaoke. Serà dissabte 14 de gener -aquell dia no hi haurà classe- i quedarem a les 10 del matí per l’excursió i a quarts de dues pel dinar.

Ja anirem publicant detalls, anticipant menus, proposant jocs per valorar el coneixement que tenim de la resta de companys del club (o de la perversa imaginació de qui posa nom als plats). Ara el primer pas, fonamental, és que li digueu a la Neus si hi anireu i quanta gent sou. Podeu fer-ho per mail a neus@agilitycanic.com , whatsup o SMS (al 607475945), per telèfon (també al 937927655), en persona, al forum del club (noticia).

L’altra informació que ens cal és que portareu al buffet, recordeu que ha de ser quelcom fàcil de fer en petites racions. Si teniu dubtes segur que la Neus us ajuda. Això si la informació del que porteu ha de ser privada, digueu-li a le Neus i no ho poseu al forum per que no volem que es coneixi fins el mateix dia.

Animeu-vos, hi hem de ser tots!