19 des 11 L'endemà de Saragossa alguns van repetir a Reus. Podi merescut per la Vilma i bones pistes de la Nit i en Drac.

201112_Neo_Podi_VilmaAmb la sortida del sol i un fred que pelava van arribar a Reus la Tina, la Nit i la Vilma, amb en César, la Montse i en Josep i la incondicional Gemma per participar en la Segona Divisió. El vent va dificultar la realització de les pistes, les quals, tot i que no tenien gran dificultat, tenien algun punt que feia que els gossos s'entrebanquessin un pèl. Tot i així, la Nit va quedar en 4t lloc.

A continuació es va disputar la Divisió d'Honor on hi teníem en Drac amb l'Eli i el Rufo amb el José, acompanyats dels ja animadors de plantilla: en Xavier, la Loli i la Cristina. En Rufo amb en José, tal com ja ens te acostumats darrerament, va fer un doble 0, i va quedar en 5è lloc en la classificació total, el que no està gens malament tenint en compte que participa en la màxima categoria de la FCAG. En Drac i l'Eli van fer una molt bona pista d'agility, però una errada en el jumping els va impedir aconseguir el preuat doble exce·lent.

A l'hora de dinar, en lloc de fer el que era propi, van haver de fer pista els participants en la categoria d'Iniciació, on en aquesta ocasió tan sols hi havia el Josep amb la Vilma. En el Jumping la Vilma va fer oblidar els estómacs vuits als espectadors, ja que va fer una pista tan ràpida que amb prou feines en Josep podia seguir el seu ritme. En l'agility, tot i que va ser una pista bastant continuada, la velocitat es va reduir. Amb tot plegat es va guanyar a pols el 2n lloc en el podi. Felicitats!!!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba