18 des 11 La Montse volia sumar punts i en Jordi fer el darrer jumping a zero. Ho han aconseguit i per la porta gran.

Acostar-se a Saragossa per la competició requeria d'unes certes habilitats de coordinació: prova de Federació i altres activitats l'endemà, classe i reunions pel matí de dissabte ... Al final, però, tot s'ha pogut combinat i els duets Nit-Vilma i Gamma-Fosca s'han presentat a Saragossa.

201112_Almozara_Podi_Nit201112_Almozara_Podi_VilmaLa Montse tenia clar que anava a sumar punts pel Campionat d'Espanya i ho ha aconseguit amb rotunditat amb dues pistes espectaculars, sense que la Nit fes cap gir de més, amb unes zones de contacte indiscutibles i, marca de la casa, a tota velocitat. Primer lloc en cada recorregut i, per tant, primer lloc absolut. Un triomf que feia temps que la Montse en mereixia.

L'objectiu d'en Jordi era completar un jumping a zero, el que li mancava per anar al Campionat d'Espanya, i treballar en els recorreguts. Ha aconseguit el jumping que li mancava i, per tant, compleix els requisits per a pujar a grau III abans de l'inici de les proves selectives pel Campionat del Mon 2012, tal com s'havia proposat. A banda d'això va poder treballar l'espera a l'inici amb la Gamma i corregir alguna zona ni que fos eliminant-se, pel que esta força content.

Però els dos Joseps també competien. La Vilma ha fet el segon lloc en la prova de grau I mentre que la Fosca ha tingut algun error en l'eslàlom (darrerament li passa, caldrà entrenar una mica) i ha fet un jumping molt maco ni que al final no s'ha entés amb el seu guia i s'ha eliminat a un pas del final.

Una bona experiencia en una prova que, a més, era en memòria d'en Carlos Mateo, un gran agilitista i magnífica persona que va morir l'any passat. El nostre afectuòs record per ell.


FaLang translation system by Faboba