14 des 11 Bo i que no erem gaires participants si que varem pujar al podi gràcies a l'actuació d'en David i la Kyra

Bàscara està més lluny que altres clubs d'agility, al matí fa fred, estem fent les compres de Nadal, no ens queda ni un euro (per les compres de Nadal), amb aquest jutge segur que no puntuarem ... Sempre hi ha arguments per saltar-se alguna competició però també hi ha els incombustibles, que s'ho passen bé a les proves, que van perseguint els punts per arribar a alguna fita o que van fer "campana" a la darrera prova i ja tenen ganes de tornar-hi.

201112_Bascara_Podi_Kira201112_Bascara_KiraTota aquesta explicació era per dir que a la prova del darrer diumenge a Bascara hi havia menys representants del club que en altes ocasions. En grau I estàndar van competir la Laura i l'Sky que van fer una exhibició en el seu segon recorregut però que van caure en un dels paranys que el jutge, malevolament, havia posat en el circuit. En David i la Kyra, en canvi, en la seva tornada a la competició, van superar les dues pistes i al final van pujar al podi en tercer lloc. En la mida petita la Vilma va fer una primera mànega força ràpida però va tenir problemes amb un túnel de lona que a primera hora del matí estava humit i molt pesat.

En grau II ens van representar la Montse amb la Nit -de nou una passarel·la espectacular- i l'Anna amb la Taca que, en un recorregut de jumping força complex, va aconseguir el seu primer excel·lent en grau II.

La nostra consideració per tots els que hi vareu ser.

201112_Bascara_Sky201112_Bascara_Vilma 201112_Bascara_Nit201112_Bascara_Taca


FaLang translation system by Faboba