6 des 11 En la prova disputada a Vallgorguina, en Drac ha acabat en primer lloc i en Runny ha fet un doble excel·lent.

201112_Vallgorguina_Podi_DracAquest dijous hi ha hagut una competició puntuable pel Campionat d'Espanya a Vallgorguina. L'Elisenda i en Drac han estat la nostra representació als llocs d'honor.

201112_Vallgorguina_ElisendaLa prova ha començat pel grau I on la Dharma ha fet pistes força ràpides. En les pistes d'en David i la Kyra s'ha notat que, a rel del seu recent canvi de casa, han estat atrafegats i porten temps sense entrenar gaire,. Segur que aviat recuperaran el seu nivell. La Vilma ha combinat trams més ràpids amb altres menys i ha tingut problemes amb el túnel de lona que, al estar mullat, era força pesat.

En grau II, amb unes pistes força complicades, hem tingut de tot una mica. En Samy ha fet un excel·lent en el jumping. La Nit, amb la Montse, ha fet una passarel·la espectacular, esperant la senyal per sortir al final. Quelcom que feia temps que sortia be entrenant però que encara no havíem vist amb tanta claredat en una competició.

En Xavier i en Runny, han fet una falta en el primer recorregut quan, després d'un canvi molt just, el gos ha passat al costat de la rampa però el segon recorregut ha estat impecable, un doble excel·lent, per tant, en el seu quadern de treball.

El millor resultat, però, ha estat el de l'Elisenda i en Drac. Dos recorreguts sense penalitzar i primer lloc en cada recorregut. Impecable i garantia pel primer lloc absolut. Bona feina!

201112_Vallgorguina_Drac2201112_Vallgorguina_Runny2


FaLang translation system by Faboba