21 nov 11 L'Anna i la Taca primeres en grau I. En Jordi i la Gamma primers en grau II. L'Isma i la Chula primers en grau III.

201111_Valles_Dium_Taca201111_Valles_Dium_Podi_TacaDiumenge, bo i que seguia fent un dia fred i gris, els resultats van ser brillants.

Grau I

Espectaculars l'Anna i la Taca que van fer dos recorreguts rapidíssims sense cap penalitzacio i van guanyar les dues mànegues que van disputar, van aconseguir passar a grau II en un sol cap de setmana, una fita molt poc habitual per la que es mereix tot el nostre reconeixement i que ha posat en evidència tot el treball que han estat fet en aquests darrers mesos.

201111_Valles_Dium_Podi_Chula201111_Valles_Dium_Podi_Gamma

Graus II i III

En grau II qui va triomfar va ser en Jordi que, amb la Gamma, també va guanyar els dos recorreguts que li van plantejar i ho va fer a tota velocitat. Només cal dir que, amb prop de 30 participants de mini i midi, va treure gairebé 10 segons d'avantatge sobre el segon classificat i que en la mànega de jumping va ser el millor, fins i tot considerant tots els gossos de mida gran, i n'hi havia més de 40 i alguns veritablement ràpids.

Molt be, per tant per en Jordi, que es queda ja pràcticament a tocar de la classificacio individual pel Campionat d'Espanya i, per tant, del pas a grau III que li permetrà abordar les proves de selecció pel Campionat del Mon a partir del gener. També van fer un doble excel·lent en Xavier amb en Runny i en Josep amb la Fosca (que també es va acostant a la seva classificació pel campionat individual).

En grau III només tenim un representant: l'Isma amb la Chula però ja en varem tenir prou. Va fer els dos recorreguts sense penalitzar i es va endur el primer lloc del podi conjunt de mini i midi.


FaLang translation system by Faboba