21 nov 11 En la prova de dissabte al Vallés grup caní, la Laura i l'Anna van aconseguir el seu primer punt amb l'Sky i la Taca respectivament. L'Aida, va aconseguir el seu tercer zero i pot pujar a grau II

201111_Valles_Diss_Podi_TacaEn grau I, en unes pistes que tenien els seus punts d'interés, les nostres representants es van lluïr i van aconseguir un dels preuats punts gràcies a un recorregut sense cap penalització.

En categoria estàndar l'Aida va guanyar la primera mànega amb el que, a més del punt, optava amb claretat al podi final. En la segona pista, però, la Kira se'n va anar una mica més del compte en un gir i va acabar eliminada. Bo i això, gràcies al zero de la primera mànega va quedar el quart lloc conjunt.

En la segona mànega, la que va fer una pista excepcional, quedant en primer lloc i sense cap penalització, va ser la Laura que així estrenava amb l'Sky el seu ranquing en grau I.

En la categoria petita també varem tenir exit: l'Anna i la Taca van guanyar la segona mànega sense fer cap penalització. Això li va valdre el segon lloc en el podi final i un primer punt en la categoria inicial.

Molt bé per totes elles!

En grau II els millors van ser en Kaiser i en Pablo, amb dos recorreguts d'excel·lent i quarts en la classificació final. També van fer pistes amb excel·lent en Xavier i en Runny, tercers en la mànega d'agility, la Montse i la Nit, que van guanyar el jumping, en Toni i en Coockie que van ser segons al jumping i en Rufo.

201111_Valles_Kira201111_Valles_Sky


FaLang translation system by Faboba