9 nov 11 Diumenge, a la prova de La Selva, va ploure encara més però això no va impedir que hi fossim (els que no corrien a la cursa de la dona) i que se'ns veiés (en Coockie va sumar el seu cinquè punt pel Campionat d'Espanya per equips.)

201111_Selva_Dium_Podi_Dharma201111_Selva_Dium_SamyNi la pluja ni el fet d'haver de matinar va impedir que ben d'hora ha fossim a Santa Coloma de Farnés, ja fos per competir o per donar suport als que ho feien.

En grau I competien la Vanessa i la Dharma. Només completar la pista sota la pluja ja era una aventura i el cert és que, si be en el primer recorregut van tenir un incident a l'eslàlom, la segona pista va ser molt bona i al final van pujar al podi. Molt bé per la Dharma que fa agility bo i tenir algunes limitacions de salut i per la Vanessa que treballa amb ella per anar millorant i gaudir juntes d'aquesta activitat.

201111_Selva_Dium_Jango201111_Selva_Dium_Podi_CoockieEn grau II erem alguns mes. Els millors varen ser en Toni i en Coockie, que va fer una primera pista impecable - la segona millor per darrera de la Gamma- i ho va arrodonir amb un segon recorregut excel·lent. Això li va valdre un segon lloc al podi conjunt i sumar un punt més en el seu camí cap a la prova per equips del Campionat d'Espanya. Després d'aquest profitòs cap de setmana ja només n'hi manca un per aconseguir-ho.

Altres representants del club varen completar bones pistes: la Gamma en l'agility en que va ser primera, la Fosca que va afegir un jumping en el seu camí cap a la selecció individual pel Campionat d'Espanya o en Jango que va fer una excel·lent mànega d'agility. En Runny i en Samy van completar també un bon recorregut, el que considerant com plovia, tenia força mèrit.

Al final el balanç va ser positiu i varem tornar cap a casa mullats però contents.


FaLang translation system by Faboba