7 nov 11 En la competició de dissabte a Santa Coloma de Farnés, l'Isma va aconseguir el darrer punt que li mancava per garantir la seva participació al Campionat d'Espanya individual i hi va haver moltes més bones actuacions de la gent del club.

Sota una pluja constant i més intensa del que és confortable aguantar, els nostres representants van participar en la prova organitzada pel club La Selva aquest darrer cap de setmana.

201111_Selva_Diss_Sky201111_Selva_Diss_Podi_Sky201111_Selva_Diss_Podi_Kira

Grau I

En grau I varem tenir molt bones pistes d'en David que està treballant més les zones de contacte amb la Kyra i d'en Josep i la Vilma que combinava trams força ràpids amb algun dubte que li feia baixar la mitja però que al final es van fer un lloc en el podi.

L'Aida amb la Kira i la Laura amb Sky varen pujar al podi però la caiguda d'un pal o la zona de contacte del balancí van fer que l'excel·lent no fos a zero i, per tant, que no obtiguessin cap punt per pujar de grau.

Es nota, però, més control i bones pràctiques en la seva conducció -especialment en circumstàncies tan adverses com les de dissabte- pel que segur que seguirem veient bons recorreguts fruit de la seva progressió.

201111_Selva_Diss_Coockie201111_Selva_Diss_Podi_Rufo201111_Selva_Diss_Podi_Nit

Grau II

En grau II comptavem amb una nombrosa representació que -com sempre- ens ha fet quedar força bé.

La Montse va fer una explosiva pista d'agility amb la Nit, completant amb exit una pasarel·la molt a prop del final del recorregut que feia molta por. Un agility menys que li manca pel Campionat d'Espanya i raó per estar ben orgullosa i bon regal d'aniversari (veieu les fotos -en breu- a l'album del club). Una segona mànega excel·lent la va classificar al final en segon lloc.

En Rufo va fer dos recorreguts segurs, com acostuma, i va classificar-se al tercer lloc en la classificació conjunta de mini i midi.

La Fosca va fer molt bé l'agility (en tercer lloc) però a l'hora de fer el jumping ja era més fosc i el cert és que a la seva edat ja no hi veu gaire bé i de nit va molt despistada. Però ni que sigui molt iaia i es portar com una campiona i l'errada del seu guia que, després dels vespres clars de l'estiu, ja no s'enrecordava que l'hivern passat ja només competien de dia.

Els que varen fer dos recorreguts molt bons i van sumar un punt pel Campionat per equips van ser en Toni i en Coockie. Aquesta parella, quan competeixen, sempre fan pistes espectaculars. Entre les mànegues d'excel·lent també cal comptar les que van fer la Tina i en Jango.

201111_Selva_Diss_Podi_Chula
201111_Selva_Diss_Isma

Grau III

En la màxima categoria, no podiem ser menys. L'Isma tenia la pressió de fer el darrer agility a zero que li permetria l'acces a la modalitat individual Campionat d'Espanya. Va fer un zero perfecte a l'agility i a més va arrodonir-ho amb un jumping excel·lent que el van fer pujar al podi de la categoria reina.

201111_Selva_Diss_Montse

Per cert, Montse. Per molts anys !

201111_Selva_Diss_Aniversari

FaLang translation system by Faboba