1 Nov 11 Un dia de festa entre setmana, que millor que acostar-se a Reus a fer una mica d'agility?

201111_Neo_Podi_ChulaPer sort, els companys del Neo pensen en els competidors que han de viatjar (potser per que a ells els toca fer-ho sovint) i la prova començava avui a quarts de deu (quarts d'onze pels de grau II i III). I, a més, tothom s'ha portat i hem acabat abans de les dues, tot un detall!

En grau II ens hem trobat pistes amb força espai i ràpides on la dificultat derivava d'estar bén situat en el moment just. La jornada ha estat interessant i amb bons resultats, encara que aillats. En l'agility la nostra millor pista ha estat la d'en Xavier i en Runny, sense cap error (i això que l'eslalom no era dels més evidents) i amb un bon temps. En el jumping la Montse ha estat la més ràpida de la seva categoria amb un recorregut molt efectiu i sense cap penalització que ens ha deixat a tots molt bona impressió. També han fet pistes amb qualificació d'excel·lent la Tina i en Cookie.

El triomf absolut, però, ha estat en grau III on un jumping, aparentment igual d'assequible que el de grau II, ha resultat d'allò més trencador. L'Isma i la Chula no només han completat els dos recorreguts sense penalitzar, ho han fet amb la millor marca de les categories mini i midi i haurien quedat en segon lloc absolut si es fés una classificació conjunta amb els competidors d'estàndar. Un nou excel·lent doble que els deixa ja només a un pas de la classificació pel Campionat d'Espanya individual. A veure si pot ser dissabte vinent a Santa Coloma!


FaLang translation system by Faboba