1 nov 11 En la seva primera prova en Segona Divisió, podi per l'Aida i la Kira amb doble zero. Bones actuacions també d'en Rufo en Divisió d'Honor i d'en Samy que va fer podi en Iniciació.

201110_Bascara_Kira201110_Bascara_SamyBàscara queda lluny, però res fa mandra quan ets un apassionat de l'agility. I així són el Jose amb en Rufo, l'Elisenda amb en Drac, el Jordi amb en Samy, l'Aida amb la Kira, el Josep amb la Vilma i la Montse amb la Nit.

Dissabte, en Iniciació en Jordi amb en Samy van pujar al 3r lloc del podi, després de dos bons recorreguts. En Divisió d'Honor els grans protagonistes varen ser el Jose i el Rufo, els quals van finalitzar les dues pistes a 0, tot i que amb una mica de penalització en el temps. En canvi diumenge, teníem a l'Aida amb la Kira en el seu debut a Segona Divisió. I quin debut! Ni en els millors dels somnis hauria estat igual! Dues pistes sense penalitzar, 3r lloc del podi i la possibilitat de passar a Divisió d'Honor. Què més es pot demanar? Així si que val la pena fer quilòmetres lluny de casa, oi?

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba