24 oct 11 Els més agosarats del club es van atrevir a pujar a Montjuic a fer agility

Super3_2011Com cada any, i ja en fa 15, la festa del Super3 ha aplegat gran quantitat de nens i nenes i també d'adults que els acompanyen. D'entre les activitats organitzades, hi ha l'exhibició d'agility, a càrrec del Club del Gos d'Atura, la qual crea una gran espectació entre petits i grans. Uns per que desconeixen de què es tracte i d'altres per que n'han sentit a parlar però no ho han vist mai en directe, la qüestió és que el públic és nombrós i sorollós, el que fa que els gossos hagin de superar una dificultat afegida, si més no els més porucs.

Els membres del club que dissabte van voler gaudir de l'ambient varen ser el Jose amb en Rufo, l'Isma amb la Chula i la Montse amb la Nit i la Vilma (en representació del Josep que, per motius de feina, és fora aquests dies). Les pistes plantejades per en José Medina, eren senzilles i ràpides i feien que guies i gossos es puguessin lluïr, tot i que no sempre les coses senzilles surten fàcilment!! Però van passar un dia envoltats de color i bon ambient!!

Diumenge, tan sols la Montse amb la Vilma i la Nit varen animar-se a pujar fins a Montjuïc per repetir l'experiència de dissabte! Tampoc va haver-hi gaire sort en les pistes, però s'ho van passar d'allò més bé!

Esperem que l'any vinent s'animi algú més del club a participar-hi, doncs és una bona experiència!

Montse (Nit)

201111_Super3


FaLang translation system by Faboba