5 oct 11 El darrer cap de setmana. a la prova de la Federació Catalana d'agility, els participants en iniciació van sumar un punt més en el seu camí cap a la pujada de categoria. 201110_Badalona_SamySota un sol que trencava les pedres, dissabte en la categoria d'Iniciació de la Federació Catalana, van anar fins a Badalona la Kira amb l'Aïda, en Samy amb en Jordi, el Ricard amb l'Aika i el Josep amb la Vilma.

Van començar la competició pel Jumping. La Maria Lluïsa Molina va plantejar una proposta divertida i l'Aika i la Kira la van finalitzar sense cap penalització. En Samy tan sols va cometre una errada i la Vilma la va fer força seguida, però no prou com per entrar en el temps establert.

En l'agility les coses van canviar.i l'Aika i la Kira no van aconseguir repetir el zero, el que les hauria dut directament a la divisió superior, però totes dues van sumar un dels tres punts que els calen per a fer-ho, classificant-se a una passa del podi, en quart i cinquè lloc. La Vilma i en Samy van acusar més la calor i no van puntuar.

Dissabte per la tarda, els nostres representants en divisió d'honor, van poder participar en unes pistes també molt divertides però força més complicades. En Rufo, va fer dues pistes molt fluides on sols va compretre un refús a l'eslàlom de la primera i amb un jumping molt maco i segur. Per una altr banda, en Drac, es va eliminar en un "llaminer" túnel a l'agility mentre que al jumping va tirar un pal. Tot i acabar contents amb l'execució no van poder pujar a podi bo i que no descarten haver rascat algun puntet en la classificació.

Diumenge, en segona divisió, només van competir la Nit i la Montse que van fer una penalització en cadascuna de les pistes. Així que, bo i que en el jumping van quedar quartes, no van obtenir l'excel·lent que els hauria permés sumar més punts per la classificació de la lliga.


FaLang translation system by Faboba