27 set 11 Aquest darrer cap de setmana també hi havia competició de la Federació Catalana a Tàrrega on en les diverses categories van fer podis la Gamma, la Vilma i la Nit.

201109_Tarrega_Podi_Vilma201109_Tarrega_Podi_GammaDiumenge, la Gamma, en Drac, en Rufo, la Vilma i la Nit, amb les seves parelles humanes, varen deixar enrera la competició del Baix Llobregat, per acostar-se a Tàrrega, terra seca i de molta calor, per participar en la 2a prova de la Federació Catalana d'Agility, que es celebrava en l'entorn de la Fira del Caçador.

En primer lloc competien els participants en la categoria d'Iniciació, és a dir, la Gamma i la Vilma. La Gamma va fer unes pistes espectaculars, tot i que en l'agility va fer un parell de refusos, però tot i així va pujar al primer lloc del podi. La Vilma, que va sortir força motivada en la primera pista (en comparació amb el que ens té acostumats), també va pujar al podi, tot i que en segon lloc.

201109_Tarrega_Podi_NitDesprés va venir la categoria de Primera Divisió, on hi competeixen en Drac i en Rufo. Ja era mig matí i la intensa calor feia que tant guies com gossos no estiguessin precisament còmodes, però en Drac i l'Elisenda van fer allò al que ja ens tenen acostumats, és a dir, unes molt bones pistes, amb seguretat i cada cop amb més rapidesa.

En darrer lloc varen fer la categoria de 2a Divisió, on, a l'espera que es vagin incorporant els participants d'Iniciació, de moment tan sols va anar fins a Tàrrega la Nit. La calor de migdia era aclaparadora, però això no va impedir que la Nit fes un bon agility, i, tot i que el jumping no va ser dels millors, els va fer pujar al 3r lloc del podi.

Així doncs, finalitza un cap de setmana ple de competicions i alhora ple de podis dels membres del nostre club.

Montse (Nit)

FaLang translation system by Faboba