EO_20112 Ago 11 Hem enviat tres representants a l'Open Europeu d'agility que s'ha disputat a Austria: la Gamma, la Nit amb la Montse i la Vilma. No hem acabat gairebé cap pista però ho hem passat molt bé i hem après força coses.

201107_Open_Equip La prova és molt gran, hi participen gossos d'àrreu d'Europa però també de Japó o Estats Units que es desplacen per participar-hi i molts dels que hi van ho fan com una preparació de cara al proper Campionat del Mon. També hi poden anar, però, gossos i guies més "normals" i aquesta és una de les coses que ens agrada d'aquesta competició: que t'amplia els marcs de referència. Addicionalment, pels que ja porten molt temps en aquest mon, és una oportunitat de retrobar coneguts d'àrreu del mon i compartir experiències.

La prova es disputa el dissabte en competició individual en que una mànega d'agility i una de jumping determinen qui participarà a la tarda a la final. El diumenge hi ha una competició per equips, seleccionant els tres millors recorreguts d'agility i de jumping de cada equip que pot tenir fins a quatre membres. A la tarda una final de relleus sobre quatre trams de pista on cadascú feia un tram. Una prova espectacular

Teniu tota la informació de la prova a la web de l'Open Europeu 2011.

<

Addcicionalment, però, durant un temps teniu accés a les experiències directes dels participants al Tema obert al Forum del club. Pels que no tingueu usuari (i per que quedi constància) adjuntem algunes de les observacions que hi han posat:

Bueno avui no hem tingut gaire sort. Vamos ni una mica de res. Els tres ens hem eliminat a les 2 pistes jeje (no hem deixat el llisto gaire alt). Eren pistes bastant dificils i em caigut tots. ... Veient la competencià ens hem donat compte que encara falta molt per entrenar i molt a millorar si l'any que ve volem estar a dalt.   Jordi (Gamma)

Tots 3 representants del Cànic eliminats però amb alegria!! Després de veure l'experiència i la rapidesa dels guies i gossos que ens envoltaven, com molt bé diu en Jordi, ens manca molt, molt, moltíssim per entrenar i per aprendre.  Montse (Nit)

Aqui a les sis tanquen les botigues i a les set els restaurants. Sort que en un after-hours hem pogut sopar a les vuit del vespre.   Josep (Fosca)

 


FaLang translation system by Faboba