26 jul 11 Un any més la prova de Vilallonga de Ter, aquest cop més nombrosa que mai, ens deixa el record de bons moments, això si, amb molta feina. Pero compensa!

Aquest any ens feia molta il·lusió pujar a Vilallonga, entre altres motius, per que hi havíen de debutar la Vanessa amb la Dharma, l'Anna amb la Taiga i l'altra Anna amb la Taca. Sempre és millor debutar en una prova del club i fer-ho a Vilallonga, en un camp de gespa i un entorn privilegiat, és una gran experiència.

Els debutants

El cert és que els debutants van fer un bon paper. La Dharma va encadenar totes dues pistes amb molta alegria i va superar el problema inicial amb el tunel de lona perfectament. Va tenir problemes, com tothom que comença, amb l'eslàlom però és questió d'anar-lo treballant.

La Taiga va fer les pistes amb molta energia, va esmenar perfectament l'eslàlom i va tenir algun problema per excés d'empenta, cal anar ben preparat per seguir-la però molt bé per totes dues.

L'Anna i la Taca van fer una primer recorregut excepcional: bo i un refús, combinat amb una relliscada a l'entrada de l'eslàlom, va finalitar la pista sense cap altre incident i amb un avantatge de 20 segons sobre el guanyador de la mànega. Tot plegat li va permetre fer el seu primer podi en competicions de la Societat Canina; sens dubte l'inici d'una brillant carrera.

La Vanessa i la DharmaL'Anna i la TaigaL'Anna i la Taca

Grau II i III

Pel que fa als competidors amb més experiència, entre els de categoria estàndar cal destacar l'actuació d'en Ricard i l'Aika que van completar els seus dos recorreguts sense cap penalització, aconseguint així el seu primer punt per participar al Campionat d'Espanya.

Pel que fa als mini i midi, que puntuaven conjuntament, vàrem tenir un doble zero de l'Elisenda i en Drac que els a fer pujar al segon lloc del calaix. La Fosca i la Nit amb en Jordi també van fer doble zero i van ser, respectivament, quart i cinquè en la classificació. També van fer dues pistes amb qualificació d'excel·lent la Montse amb la Nit i en José amb en Rufo però, en aquest cas, sense arribar a arrodonir el punt.

En grau III el nostre únic representant, l'Isma, va estar a l'alçada: dues pistes sense penalitzar i un segon lloc al podi en una magnífica actuació en el nivell màxim de competició.

En Ricard i l'AikaL'Elisenda i en DracL'Isma i la Chula

Trofeus

Els podis no ho son tot però sempre fan ilusió

L'Anna i la TacaL'Elisenda i en DracL'Isma i la Chula


FaLang translation system by Faboba