20 jun 11 Aquest darrer cap de setmana a Cornellà, podis pel Jango i la Kira, per la Tina i la Chula i doble d'en Jordi amb la Gamma i la Nit
201106_Cornella_Podi_Chula_dissabte201106_Cornella_Podi_Tina_dissabte201106_Cornella_Podi_Jango_dissabte

Dissabte

En la competició de dissabte el club tenia representants en totes les categories. En Grau I el David amb la Kyra i el Josep amb la Vilma. El jutge ha plantejat un parell de pistes força ràpides, però els nostres participants no han pogut treure tot el profit que volien tot i que la Kyra hi ha estat ben aprop.

En Grau II hi teníem: en César amb la Tina, en Jaume amb en Jango, la Jéssica amb la Huesos, el Xavier amb en Runny, l'Elisenda amb en Drac, el Jose amb en Rufo i la Montse amb la Nit i, a Grau III, l'Isma amb la Chula.

En aquesta ocasió el jutge ha plantejat les mateixes pistes per Grau II que per Grau III, adaptant el temps per cada categoria, tot i que potser una mica massa just, doncs en Grau III, cap dels participants de la competició ha entrat dins el temps establert.

Cal destacar les pistes d'agility de la Chula i l'Isma i la Nit i la Montse, que les han efectuat a 0 i els podiums en Grau II d'en Jango i la Tina i en Grau III de la Chula, gràcies a uns recorreguts ràpids i amb el mínim de penalitzacions.

201106_Cornella_Podi_Jordi_dissabte201106_Cornella_Podi_Tina_Kira

Diumenge

Diumenge no hi era en Jango però, amb ganes de fer-se notar, s'hi van afegir en Josep amb la Fosca i en Jordi amb la Gamma i la Nit.

En grau I l'Aida va fer molt bones pistes amb la Kira amb un excel·lent primer recorregut en que va estar bén aprop d'aconseguir el preuat excel·lent. Després dels dos recorreguts va aconseguir quedar en segon lloc al podi.

En grau II no ens va anar malament. Al finalitzar el recorregut d'agility en Jordi era primer amb la Gamma i en categoria mini la Montse amb la NIt, en Rufo i la Fosca eren segona, tercer i quarta respectivament. Un jumping amb una sequència ràpida i una mica exigent prop del final va marcar alguna diferència però al fnal dels dos recorreguts en Jordi i la Gamma van mantenir el seu lideratge gràcies a dos recorreguts espectaculars. El tercer lloc conjunt va ser també per en Jordi però aquest cop amb la Nit que, bo i la penalització d'alguna centèssima en cada recorregut, va imposar-se, gràcies a la experiència d'ella i el seu guia,  a un seguit de participants fins a deu anys més joves.

201106_Cornella_Tina201106_Cornella_Chula201106_Cornella_Kira201106_Cornella_Gamma

FaLang translation system by Faboba