12 Jun 11 Espectacular cap de setmana d'en Jordi i en Samy. Dissabte fan dos excel·lents i pujen de categoria i diumenge, ja en grau II, doble excel·lent i podi.

201106_Maresme_Podi_SamyEl diumenge ha començat envoltat de núvols i amb l'amenaça de pluja. Però a mesura que ha anat avançant el dia, el sol ha predominat i ens ha deixat un ambient xafogós. Els paraigües els hem hagut de treure, però per tapar-nos del sol intens.

Pel que fa a la competició, que en definitiva era el motiu que estiguéssim a Argentona i no cadascú a casa seva, hi ha hagut de tot una mica.

En Grau I, la Kyra i la Vilma, no han aconseguit fer gaire bones pistes, però han sumat una experiència més per poder seguir treballant allò que no els acaba de sortir bé. Ànims nois, que cada cop sou més a prop!

A Grau II, En Rufo, en Cocki i la Nit no han tingut gaire sort en l'execució de les pistes i les caigudes de pals, han fet una mica la guitza

Però el gran protagonista del cap de setmana, ha estat en Jordi amb el Samy. Dissabte, mentre tots estàvem concentrats amb el final de la lliga social, ell anava a competir i aconseguia, amb un 100% d'eficiència, els 2 punts que necessitava per passar a Grau II. Per tant, diumenge ha estat el gran dia. Amb dues pistes espectaculars, tot i que amb unes insignificants penalitzacions en els temps, el seu debut ha finalitzat amb un tercer lloc en el podi, que sumat al primer lloc de dissabte, s'ha convertit en un cap de setmana que en Jordi haurà de marcar al calendari. Jordi i Samy sou un exemple de perseverança i constància, FELICITATS!!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba