30 mai 11 El nostre equip ha estat segon en la final de la Copa de Catalunya amb participació de tots els clubs catalans i gossos de totes les categories. Article complet

201105_Catalunya_Copa_equipsEn Drac, la Chula, en Rufo i la Fosca han estat els nostres representants en la Copa de Catalunya. Aquesta competició ha tingut lloc aquest dissabte a Santa Coloma de Farnés i s'ha disputat sobre dos recorreguts, un de jumping i un d'agility, on per cada recorregut es consideraven les tres millors execucions d'entre els membres de l'equip.

El primer recorregut no ens ha anat malament. La Chula, la Fosca i en Drac l'han completat en temps molt similars i al final la penalització acumulada de l'equip ha estat petita: 6,36 punts dels que cinc corresponen a un pal que ha caigut de forma inversemblant. Això ens ha situat en el tercer lloc en la classificació provisional, per darrera dels equips de Neo-Reus (amb 3,40 de penalització) i Badalona (amb 5 punts) i per davant d'un únic equip (amb més de 16 punts de penalització) amb opcions de qualificar si nosaltres ho feiem mitjanament feiem. La resta d'equips, fins a 25, van acabar amb algun membre eliminat, sumant així ja més de 100 punts. Era questió per tant de mirar de fer zeros però, sobre tot, de no eliminar-se en el segon recorregut.

201105_Catalunya_Chula_sola201105_Catalunya_Fosca_sola2El segon recorregut era el d'agility on, en haver-hi les zones de contacte, hi ha més opcions de penalitzar. En aquest cas, però, es tractava sobre tot de no eliminar-se. Els primers en competir han estat els gossos de mida petita. El primer ha estat en Rufo i ha penalitzat per una execució incorrecta del balancí. Després la Chula, quan estava finalitzant una pista molt ràpida i efectiva s'ha eliminat al prendre la boca incorrecta d'un túnel en U. La cosa no pintava gaire bé. La Fosca, però, ha completat la pista sense cap incidència, potser només una mica de temps. Això deixava tota la presió per l'Elisenda i en Drac que competien al cap d'una estona, amb els gossos de mida mitjana. Res es obstàcle, però, per en Drac i han finalitzat la pista sense incidents ... més enllà d'un pal que ha gaigut al fer un salt.

201105_Catalunya_Drac_sol201105_Catalunya_Rufo_solPerò els altres equips també havien de fer el seu recorregut. L'equip que ens seguia també ha tingut problemes i no ens ha avançat i els companys del Badalona han penalitzat amb dos gossos. Els de Reus han fet pistes perfectes i, per tant, segon lloc en la classificació per equips de la copa, que no està gens malament!

201105_Catalunya_grades


FaLang translation system by Faboba