16 Mai 11 En la darrera jornada de la lliga catalana, el Canic culmina el seu lideratge amb sis pistes excel·lents i en Drac i en Rufo s'emporten el primer lloc individual en les seves categories. No podia ser millor.

201105_Baix_Equip

  • L'equip Canic campió de la lliga
  • L'Elisenda i en Drac campions en midi
  • En José i en Rufo campions en mini
  • En Josep i la Fosca tercers en mini
La darrera jornada de la lliga catalana d'agility s'ha disputat al Prat de Llobregat. El nostre equip hi arribava amb un cert avantatge després de l'actuació de la jornada anterior però, ni de bon troç, ho tenia segur. Calia fer bones actuacions en aquesta darrera prova i el cert és que així ha estat: totes les sis pistes amb qualificació d'excel·lent i tots els gossos de l'equip al podi. No hi ha hagut cap dubte i el Cànic s'ha emportat la classificació per equips.

En la competició individual l'Elisenda i en Drac ja eren primer matemàticament des de feia algunes jornades, avui simplement ho han ratificat quedant primers a cadascuna de les dues mànegues i, per tant, en la final, consolidant-se amb claretat com a campions individuals en categoria midi.

En Josep i la Fosca han col·laborat amb l'equip quedant també en primer lloc a cada mànega en la categoria mini. No està gens malament per una gosseta que ja està més a prop dels 13 anys que dels 12.

La gran incògnita del dia estava en la classificació individual de mini. En la darrera prova de la lliga en Rufo va aconseguir situar-se en primer lloc però avui ho havia de fer be: sense penalitzar i idealment en podi si volia consolidar aquest lloc. El cert és que en José i en Rufo han fet dues pistes molt serenes, com si la pressió no els afectés i han pujat al podi. Per tant, guanyadors de la lliga en categoria mini sense cap dubte.

Com no hem presentat cap participant en categoria gran és ben cert que el resultat és immillorable. Potser encara la Fosca tercera en mini a tocar del segon hagués pogut pujar una mica.

En aquest prova hi havia un espectacular trofeu per equips en memòria de dues agilitistes que ja no estan entre nosaltres. També ha estat pel nostre grup gràcies als bons recorreguts i els podis dels nostres tres representants.

El trofeu de la lliga es lliurarà dins la final de la Copa de Catalunya d'aqui a un parell de setmanes a Santa Coloma de Farnés. Ens agradaria comptar amb el màxim de gent del club en l'acte que possiblement serà diumenge al mati (i de pas veieu la prova de la copa).

Trofeu commemoratiu

En Drac fent pista
Salt d'en Rufo
La Fosca finalitzant la pista

FaLang translation system by Faboba