10 Mai 11 En la prova de diumenge en Xavier amb en Runny, primer, i la Jessica amb la Huesos, tercera, han aconseguit el punt per la promoció a grau II.

201105_Badalona_MiniDiumenge va disputar-se a Badalona la tradicional competició benèfica contra el cancer on el jutge, l'Esteban Diez, va proposar pistes fluides i ràpides.

En grau I ens va anar força bé. Tant en Xavier amb en Runny com la Jessica amb la Huesos van fer tots dos recorreguts amb qualificació d'excel·lent però, a més, cadascun va fer-ne un sense cap penalització. Això els ha permés obtenir el tercer punt que estaven cercant per pujar de categoria. Així tots dos estan ja en disposició de començar a competir en grau II.

A més del punt, amb que ja es donaven per satisfets, la bona actuació conjunta va portar a en Runny al primer lloc del podi i a la Huesos al tercer, emportant-se tots dos el trofeu de les festes, el dimoni, que tradicionalment es lliura en aquesta competició. La nostra enhorabona per tots dos (o tots quatre) per quan han hagut de treballar molt per aconseguir-ho. De fet, mirant-se a la Huesos, encara costa de creure que pugui fer els salts i les pistes com les fa.

Hem de fer esment, també, que la Laura i l'Sky, que van millorant a mesura que van competint, van estar bén aprop d'emportar-se també un d'aquests trofeus doncs van quedar classificats en quarta posició.

En grau II la sort va ser més dispersa. En la primera mànega van fer pistes a zero la Fosca, segona a una centèssima de segon del primer, la Nit d'en Jordi, la Tina i en Rufo. La Gamma va fer un refús per una petita imprecissió abans de l'eslàlom però, bo i això, va fer un temps espectacular.

En el segon recorregut, però, en Josep no va estar prou pendent i la Fosca va decidir per si mateix quin era el següent salt (i no el va encertar). Si que van fer zero la Nit d'en Jordi, en Drac, la Nit de la Montse i la Gamma mentre que la Tina i en Rufo van tenir una penalització.

A banda del doble zero d'en Jordi i la Nit (quarts en la classificació conjunta) hem d'explicar alguna cosa més: els gossos normals, com la Nit  d'en Jordi, la Tina, en Rufo o en Drac, van fer el jumping en temps normals d'entre 34 i 35 segons. Be, doncs la Montse i la Nit van fer un jumping sense faltes en 27'15 segons, en la línia dels participants de grau III i en Jordi i la Gamma el van fer en 24'60 (a menys de 40 centèssimes dels gossos seleccionats pel proper Campionat del Mon (i n'hi havia més d'un parell).

No ens descuidem de la Chula que va fer el mateix jumping sense faltes i en un temps de 27'81. Evidentment tots ells son equips amb un gran potencial. Tenim tota la temporada per davant per desenvolupar-lo.

201105_Badalona_Runny201105_Badalona_Huesos201105_Badalona_Sky201105_Badalona_Tina201105_Badalona_Nit201105_Badalona_Gamma


FaLang translation system by Faboba