8 mai 11 En l'entorn de la fira del tractorista de Vidreres s'ha disputat una competició on en Samy ha aconseguit un punt i la Gamma, en Drac i en Rufo han fet podi i dos dobles zeros.

201105_Vidreres_TractorsNo haviem estat mai a la Fira de Vidreres -la fira del tractorista- i el cert és que ens n'hem endut una bona impressió. Hi hem menjat un bon pa amb tomàquet i tenen bons embotits, les activitats i estris que s'hi exposen son interessants, fins i tot estranys -deu ser que som de ciutat. Potser per aquesta mateixa vena urbanita ens ha fet molta gràcia el fet d'anar escampant entre els estands un seguit de dites populars.

Els companys del club d'agility La Selva hi organitzaven una competició d'agility, la segona de la nova temporada, i no hi podiem faltar. Hi hem anat més d'una dotzena de representants del club i no es ha anat malament

201105_Vidreres_SamyEn la competició de grau I en Samy va fer dues pistes molt bones. En la primera, després d'un error inicial, en Samy va fer un recorregut impecable però, es clar, ja no li servia.

En la segona pista, però, en Jordi es va treure l'espineta i, després de molt temps de lluitar-ho va aconseguir finalment completar la pista sense cap penalització.

Això li va valer, a més del valuòs punt, pujar al segon lloc del podi i emportar-se el cistell amb embotits que l'organització va oferir a tots els guanyadors del dia. Bona feina, Jordi!

201105_Vidreres_GammaEn grau II hem tingut una actuació extraordinària. El més destacat ha estat en Jordi que, bo i que a l'inici de cada pista ens ha fet patir mentre esperavem si la Gamma es quedava o no quieta abans de començar, despres ha arrodonit dues pistes excepcionals, sense cap falta i en un temps espectacular uns quans segons per sota de la resta.

No ha estat sol, però, en la classificació. L'Elisenda i en Drac també han fet dues pistes a zero, quedant en segon lloc en la classificació absoluta i iniciant així el seu comptador pel proper campionat d'Espanya.

En José i en Rufo han fet també un doble zero, el segon en les dues competicions que porta en la nova temporada, i han estat tercers sobre la classificació conjunta de mini i midi.

201105_Vidreres_CistellsLa organització ha lliurat als guanyadors un cistell amb embotits i productes de la terra. Com hem aconseguit tres d'aquestes cistelles, això ens ha permès organitzar un fantàstic sopar a base de pa amb tomàquet i embotits per tota la gent del club que ha pujat a Vidreres. Com a més, en David ha pujat també quelcom per acompanyar ... un àpat rodó.

La competició, per tant, ha estat tot un èxit. Ens ho apuntem per tornar-hi l'any vinent!

201105_Vidreres_Gegants

La Fira inclou diverses demostracions d'habilitats, desfilada de tractors, gegants i paradetes de tota mena


FaLang translation system by Faboba