26 Abr 11 A més de bon menjar, paisatges i bona gent, Galicia també te fama de bona pesca. La Nit i la Vilma han anat a pescar-hi excel·lents ... i no els ha anat malament.

201104_Galicia_Nit_VilmaEn Josep i la Montse, amb la Nit i la Vilma, van decidir anar a passar els dies festius de Setmana Santa a Moaña (Galícia). L'inici de les petites vacances va començar força passat per aigua, si hi afegim el llarg trajecte fins al lloc de destí, potser s'ho haguessin replantejat!

Però, a part de passar uns dies de bon menjar i bona companyia, també anaven a competir. La finalitat de la Montse amb la Nit era aconseguir els 2 dobles excel·lents que necessitaven per poder classificar-se per equips en el Campionat d'Espanya i la del Josep amb la Vilma era agafar experiència competint fora de casa, i de passada, aconseguir algun punt.

Tot i que l'entorn era d'allò més agradable: unes instal·lacions amb vistes a la ria i la bona rebuda de la gent del club anfitrió, la competició no va començar gaire bé, i la pluja i el vent no hi van ajudar! Però a mesura que han anat passant els dies, ha marxat la pluja i s'ha endut els nervis i ha deixat bones pistes per la Nit, que ha aconseguit treure's els 2 dobles excel·lents que, per fi, l'ha classificat per equips pel campionat d'Espanya, el que fa que la Montse estigui d'allò més orgullosa i satisfeta. No ha estat així amb la Vilma, que ha acusat el llarg viatge i no ha fet gaire bons recorreguts, esperem que el retorn a casa la centri ben aviat.

Així doncs, la tornada ha estat igual de llarga, però amb el gust de portar la classificació desitjada, la qual volen compartir amb tots aquells que els han animat i encoratjat a seguir treballant, per tant, us esperen el dimarts, a l'hora de l'entrenament, per poder tastar l'empanada que han portat per tots!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba