16 abr 11 En Runny i la Kira han sumat un nou excel·lent en el seu camí cap a grau II. En Drac s'ha endut de carrer el grau II.

201104_Marvi_Runny201104_Marvi_KiraEn la prova disputada al club Marvi, en Xavier amb en Runny ha aconseguit el seu segon punt al completar el primer recorregut sense cap penalització. L'Aida i la Kira també han fet un zero, quedant, a més, en segon lloc a quatre centèsimes del primer. Els altres participants han combinat bones actuacions amb accions puntuals que han cridat l'atenció: algun s'ha emportat per davant una part del  circuït, un altre ha intercalat una excursió per la pendent de les oliveres amb una pista molt bona o un altre s'ha pres el seu temps per completar la pista. Ara bé, també és cert que en Cookie ha fet les dues pistes amb qualificació d'excel·lent i amb una molt bona conducció i que l'Sky ha fet una segona pista molt  bona. Per tant, hi ha hagut una mica de tot.
En grau II hi havia molt d'interés per les actuacions de la Montse amb la Nit i en José amb en Rufo per que els manquen només dues proves amb un excel·lent a cada mànega per poder participar al Campionat d'Espanya per equips, quelcom que a tots ens faria molta iliusió i que a més aniria molt bé perque podriem fer algun equip de quatre participants dels que puntuen els tres millors. L'altre punt d'interés era si l'Elisenda i en Drac podrien aconseguir un altre recorregut amb doble zero i així complementar la seva participació a l'equip del Campionat d'Espanya amb una d'individual.
201104_Marvi_Drac2201104_Marvi_DracEn la primera mànega en Drac, sense penalitzar, i en Rufo (amb una falta) han complert amb l'expectativa. La Nit, en canvi, ha fet una volta fins tan a prop del balancí que el jutge l'ha eliminat considerant que l'havia tocat. En la segona mànega, però, hi havia un punt crític, amb una boca de túnel molt a prop de l'entrada de l'eslàlom, que ha fet estralls entre els participants. En Rufo hi ha caigut però en Drac se n'ha sortit i ha completat la pista sense cap penalització en el recorregut. Amb això en Drac ha estat primer sobre tots els gossos de grau II (incloent els estàndard). Tot un èxit però amb un repunt agredolç quan al veure els resultats hem vist que tenia 0,13 segons de penalització.
En qualsevol cas, amb en Runny i l'Aida sumant un excel·lent, en Drac primer absolut i les bones actuacions realitzades. No ens en podem queixar. A veure com ens va demà en la següent prova.

FaLang translation system by Faboba