21 feb 11 A Saragossa, en Jordi ha fet dos dobles zeros amb la Nit proclamant-se tercer millor gos del cap de setmana. Amb la Gamma no ha tingut tanta sort

201102_Almozara_podi_NitCom sabeu, bo i que va començar a competir fa només dos messos, en Jordi està mirant d'obtenir els punts per classificar a la Gamma per Campionat d'Espanya que es farà al mes de Maig a Madrid (li cal fer sis dobles zeros abans de final d'abril). Per això, després de la classe de dissabte, va marxar a Saragossa amb la Neus i la Carme.

Pel que expliquen ho van passar molt bé i van estar en un hotel d'allò més. Pel que fa a la competició, va reunir unes 80 persones però la pluja ho va fer tot més complicat. El club l'Almozara té un terra molt bó per còrrer quan està sec però quan està mullat esdevé d'allò més relliscós (tingueu present d'emportar-vos sabates amb uns bons tacs si hi heu d'anar i hi ha risc de pluja). Aquest terra lliscant va fer que la conducció fos difícil i van ser força els guies que van anar per terra. En el cas dels nostres representants se'n varen sortir però, especialment en el cas de la Gamma, la conducció era més difícil i no van aconseguir els dobles zeros que els hauríen vingut bé per a classificar-se. La Tila, que va competir diumenge, tampoc va aconseguir completar la pista sense penalitzar.

La Nit, però, és un altre cas. Amb un ritme menys trepidant resultava molt més adequada a les circumstàncies del  terreny. Això va permetre a en Jordi tancar dos dobles excel·lents a zero que consoliden el seu lloc pel Campionat d'Espanya individual i que li van permetre quedar el tercer lloc en la classificació conjunta del cap de setmana entre tots els representants de la màxima categoria. Enhorabona per la Nit i a seguir treballant amb la Gamma que, com aquell que diu, només porteu dos dies competint.


FaLang translation system by Faboba