16 gen 11 En Jordi, en Cesar, la Carme, en Josep i la Neus han anat a Zaragoza i han tornat amb uns quants excel·lents

201101_TinaAquest cap de setmana hem tingut una representació del club a Zaragoza, una terra molt freda i humida, envoltada de nuvols a ran de terra i on durant el dia la boira fa que no puguin veure el sol. Heu sentit a les noticies que la màxima del dia ha estat allà de 4 graus? Es també, però, una terra de bons agilitistes i punt de trobada d'altres. Una experiència, per tant, molt interessant i on, si estaves prou aprop, podies veure molt bones pistes. A més és un lloc on es menja bé i varem tenir temps fins i tot de fer una petita sortida per la zona del Tubo, al casc antic.

Pel que fa a l'agility, en Cesar i la Tina han fet un doble excel·lent tant diumenge com dissabte amb uns recorreguts molt ràpids. Això els deixa ja molt a prop de classificar-se per la prova d'equips del Campionat d'Espanya, només els cal fer un altre cop dos recorreguts amb menys d'una falta en un dia.

La Carme ha tornat a competir amb la Tila, bo i que te alguns problemes de visió, el cert és que de dia, fins i tot amb boira, se'n surt prou be i avui ha fet dues pistes bén maques, aconseguint un excel·lent en cadascuna d'elles.

En Jordi competia amb la Nit i la Gamma. Amb la Nit ha fet tots els recorreguts sense cap penalització. Dos dobles zeros, per tant, i així, a més de garantir-se la participació per equips, je en te cinc. Amb que un dia torni a fer zero a l'agility i al jumping ja estarà al campionat individual!

Pel que fa a la Gamma, avui ha fet dos recorreguts a zero. Primer per tant dels sis dobles zeros que li calen si vol anar al maig al Campionat d'Espanya. A veure si segueix en aquesta línia.

201001_Tila201101_Gamma


FaLang translation system by Faboba